Vosges. Sykling i Norge for å støtte kampen mot multippel sklerose

Det er mange tiltak for å støtte sykdommer. Men uansett måten det utføres på, en viss påtvunget beundring, som den satt av Nathan Pigourier, en ung 28 år gammel syklist.

«Han banket på døren min for å be om å få campe i hagen min. Han forklarte meg hvorfor han tok denne turen på sykkel, det var jeg overbevist om. Han spiste også med oss, vi pratet mye og Nathan gjorde også regnestykket med sønnen vår Enzo. Til slutt hadde det vært synd å gå glipp av det, sier Aurélie Frattini, bosatt i Vincey.

Resten er Nathan Pigourier, opprinnelig fra Laudun i Gard, som forklarer: «Min første tur går tilbake til 2019. De første menneskene jeg møtte var et par i Allier, hvis dame hadde multippel sklerose. De ønsket meg velkommen som en venn. Siden da visste jeg at resten av livet mitt ville oppstå fra dette møtet. «Et møte som Nathan bestemte seg for å øke bevisstheten om denne sykdommen, å reise til Norge på sykkel, gjennom alle mulige land. Det er åpnet en Facebook-side – Nath en librewheel – hvor hun forteller om dagene sine.

Dette innholdet er blokkert fordi du ikke har godtatt sporerne.

Ved å klikke på » Jeg aksepterer «, vil plotterne bli deponert og du vil kunne se innholdet deres .

Ved å klikke på «Jeg aksepterer alle sporstoffer», godkjenner du deponering av sporstoffer for lagring av dataene dine på våre nettsteder og applikasjoner for personlig tilpasning og annonseringsmålretting.

Du har muligheten til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst.
Administrer valgene mine


«Jeg la lenken til den franske foreningen for multippel sklerose (AFSEP), den eldste av foreningene som kjemper mot multippel sklerose, fordi det i avtale med dem er utarbeidet en nettrett på min Facebook-side. Donasjonene, fradragsberettiget fra 66 % av skattene, vil gå til foreningen», forklarer den unge mannen. Med sin handling innser han at det er et stort flertall av sjenerøse mennesker:» Jeg ber bare minimum, vann og land til land. Noen ganger blir jeg tilbudt mer, som måltidet. Vis at vi kan gjøre ting ved å hjelpe hverandre. «

En bok for hver tur

Nathan Pigourier er motivert til å reise 5000 km med mannskapet sitt på 47 kg. – Jeg valgte å reise til Norge fordi været er ekstremt. Jeg prøver å ikke bli deprimert over tiden. Disse sykkelbegivenhetene gjorde at ingenting rørte meg lenger. Jeg lærte å reparere sykler, fordi det kan være nyttig for meg å jobbe, også i et annet land. Det er givende å fikse det som er ødelagt. ved retur, som jeg forventer i slutten av januar, skal jeg skrive en bok om turen min. «En bok som vil bli selvutgitt, for eksempel» La France à dos de Vélo «og» Grain de selle «som han skrev etter sine tidligere reiser.

Lance Hawkins

"Henivne sosiale medier-nerd. Matelsker. Ond kommunikator. Ivrig ølspesialist. Hardcore bacon-banebryter. Faller mye ned."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.