Sävehof passert av Gulldéns Vipers i Champions League

Sävehof fikk en marerittstart i Champions League-kampen mot regjerende mester Vipers Kristiansand. Gjestelaget tok ledelsen med 13-3 i første periode. Et tidlig grep som Sävehof aldri har vært i nærheten av å ta igjen.

– Det er en litt for hard motstand vi må møte. Vi var ikke med i starten og da ble det vanskelig å ta igjen, sier Sävehofs Frida Rosell, som ble hjemmelagets toppscorer med sine syv seire, på Viaplays sending.

Den norske klubben, med svenskene Isabelle Gulldén og Evelina Eriksson, holdt seg ute av kampen til tross for at Sävehof til tider spilte. Tusen takk til Jamina Roberts som viste høy klasse flere ganger i første omgang.

Katastrofen begynner i andre omgang

Andre omgang startet like dårlig som den første for Sävehof. Ved 20-tiden av første omgang hadde de fortsatt bare ett mål. Han løsnet litt mot slutten av andre omgang og Sävehof fikk til sammen åtte baller, noe som ga sluttresultatet 23-42 i gjestenes favør.

– Det er klart det er veldig gøy å møte de beste og det gikk bra for meg. Jeg var veldig nervøs i starten, men når han først kom inn slapp han meg, sier 17 år gamle Stella Huselius som scoret sin første Champions League-kamp (og mål).

Isabelle Gulldén, med fortid på Sävehof, fikk spille i andre halvdel av kampen. 32-åringen har vist at den gode følelsen med spillet er intakt da hun lå langt bak på den offensive banen og også måtte score mål.

Sävehof er nest siste i gruppen, ett poeng bak Krim, som ligger på sjetteplass, noe som gir ham en plass i 16-delsfinalen. Neste Sävehof møter tyrkiske Kastamonu søndag neste uke, laget ligger sist på stillingen med null poeng.

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.