Beck C More, TV4 – fire nye filmer hadde premiere i 2022/2023

47, 48, 49 og 50.

Dette er tallene på de fire nye «Beck»-filmene med Peter Haber som Martin Beck som nå har begynt å spilles inn.

Det er ingen bekreftede titler for hver film ennå. Det er klart at det nåværende hovedensemblet i «Beck»-serien kommer tilbake og at Valter Skarsgård fortsetter å spille Vilhelm Beck.

Den nye filmkvartetten vil være en direkte fortsettelse av begivenhetene som avsluttes med «The Crying Police», senest i gruppen av filmer med forhåndsvisning i 2021/2022.

Jennie Silfverhjelms rollefigur, Alexandra «Alex» Beijer, er fortsatt leder for «Beck»-gruppen, som inkluderer Josef, Oskar, Jenny, Ayda og Steinar. Blandingen inkluderer også Jonas Karlsson, som nok en gang spiller karakteren til Klas Fredén.

Valter Skarsgård spiller Martins Becks barnebarn, Vilhelm Beck

C Mer om handlingen: «Politienheten jobber tett og effektivt sammen, men det er uroskyer. Har Alex forsont seg med fortiden sin? Er Josef en del av gruppen? Kan Steinar hjelpe når de trenger ham som mest? Og den nye sjefen Säpo Klas Fredén fortsetter å dukke opp der han ikke burde og blir involvert i etterforskninger som han ikke har noe å gjøre med».

Mer om hva du kan forvente: «Vilhelm Beck, som nettopp har begynt på praksisoppholdet som patruljeoffiser, havner i hetluften med et engasjement som minner Martin Beck om ungdomstiden. Engasjementet ser ut til å ligge i familien på grunn av mor Ingers irritasjon».

«Beck: The Crying Police» debuterer 18. mars

I tillegg til de nevnte skuespillerne har rollebesetningen også Martin Wallström, Måns Nathanaelson, Anna Asp, Elmira Arikan og Kristofer Hivju.

– At «Beck»-filmer fortsetter å vokse i popularitet er helt fantastisk. Vi ser en stadig yngre målgruppe som slutter seg til «Beck»-verdenen, noe som er en ekstremt positiv trend som vi selvsagt håper vil fortsette, sier Niva Westlin Dahl, utøvende produsent av «Beck» på C More og TV4.

Fredrik Agetoft er manusredaktør for fire nye «Beck»-filmer, skrevet av Peter Arrhenius, Dennis Magnusson, Annika Sandahl og Ronnie Sandahl og Johan Bogaeus.

Pontus Klänge og Niklas Ohlson regisserer, mens Francy Suntinger i Filmlance International produserer.

«Beck: 58 Minutes» hadde premiere 18. februar på C More og etterfølges av «Beck: The Crying Police» 18. mars. Det er ingen lanseringsdatoer for de fire nye «Beck»-filmene ennå, men de forventes å komme ut i 2022/2023.

«Beck» er en samproduksjon mellom C More, TV4, Filmlance og Nordisk Film Production i samarbeid med ZDF, DR, TV2 Norge, Nordisk Film Distribution og Banijay Rights. «Beck» distribueres internasjonalt av Banijay Rights.

Andrea Gutierrez

"Tilsatt for anfall av apati. Reiseelsker. TV-spesialist. Frilansskribent. Webaholic."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.