Virgin Voyages nye skip er kun for voksne

Forrige uke ankom Valiant Lady London for sin jomfrutur, hvor hun skal tilbringe noen dager til ulike festligheter før hun setter seil mot Barcelona og til slutt Australia. Det 278 meter lange skipet har 17 dekk og har plass til 2770 passasjerer. Interiøret har glitrende interiør, en boutiquehotellatmosfære og en rekke restauranter. En uvanlig detalj er de gjennomsiktige veggene til hyttedusjene.

Alt ombord ble gjort med følelsen av at det ikke skulle føles som å være ombord på et cruiseskip, spesielt siden Virgin Voyage-grunnlegger Richard Branson sa at han hater ideen om aldri å være ombord på et cruiseskip. Dette er også grunnen til at interiørdesignere som har jobbet med skipet vanligvis jobber med utsmykning av boutiquehoteller ved kysten.

Rolig vann er å foretrekke hvis du er ivrig etter å få en tatovering om bord.
Foto: Pressebilde

Nattshowet ledes av en sexterapeut

Om bord er det selvfølgelig svømmebassenger, kasinoer og ulike butikker, men også en tatoveringssalong. I motsetning til de fleste vanlige cruiseskip, er det ingen buffé-spisestue, ingen turer eller andre turer om bord. Underholdning kan lett ta form av pop-up-arrangementer som vanlige show, selv om det også finnes slike – inkludert barnas off-night-show «Never Sleep Alone» som krever aktiv publikumsdeltakelse og ledes av en sexterapeut. Og de musikkinteresserte kan vente seg både en platebutikk som selger vinylplater og en karaokebar, med det typiske navnet The Groupie.

På The Groupie karaokebar kan alle gi slipp på sin indre stjerne.
Foto: Pressebilde

Alle aktiviteter ledes av virkelig kunnskapsrike ansatte på det de gjør – du kan trene med ekte treningsguruer, spille datamaskin med ekte spillere og spise middag med anerkjente gourmeter, skriver han CNN Travel. For å komme til The Manor nattklubb må du gå inn gjennom en stjernespekket tunnel. The Red Room-rommet har en scene som beveger seg slik at publikum kan samhandle og et neonskilt på veggen med teksten: «If you wanna dance, dance! Hvis du ikke kan se noe, flytt! Hvis du vil ha en drink, ta en drink! «

Interiør på The Manor nattklubb.
Foto: Pressebilde

Koreanske drikkeleker mens du griller mat

Det er heller ingen middagsøkter, og heller ingen risiko for å havne ved siden av folk du ikke kjenner (med mindre du spesifikt ber om det). Det er mer enn 20 spisesteder om bord, hvorav seks er spesialrestauranter hvor du kan spise når du vil: Sett deg på venteliste så får du melding i appen om at bordet ditt er klart. enten du er ute etter en burger eller førsteklasses fisk, er det en restaurant som passer. Hos Korean Gunbae kan du spille koreanske drikkespill mens du griller mat foran øynene dine. Og det er ikke noe sentralkjøkken her: Hver restaurant om bord har sitt eget kjøkken, med sin egen kokk.

Fest på den koreanske restauranten Gunbae.
Foto: Pressebilde

Valiant Lady er Virgin Voyages andre cruiseskip. Den første, Scarlet Lady, ble lansert i fjor og nummer tre, Resilient Lady, kommer senere i år. I følge CNN Travel er et fjerde skip som skal lanseres i 2023. Prisen for en lugar varierer fra 5 300 SEK og oppover for et firedagers cruise.

Valiant Lady er Virgin Voyages andre cruiseskip.
Foto: Pressebilde

LES MER: Den nye superyachten er en flytende kopi av Monaco
LES MER:
Rekord i luksuscruise: verden rundt på 274 dager

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.