Viking fan? Det pedagogiske spillet «Discovery Tour: Viking Age» teleporterer deg til deres verden | Spill

«Spillere kan utforske vikingtiden og lære mer om historien og tradisjonene fra den tiden,» sa Ubisoft. Skaperne lover 150 virkelige historiske høydepunkter, som dekker krig og politikk, hverdagsliv, religion og magi, myter og legender, vitenskap, juss, kunst og kultur, og handel og økonomi. «Oppdagelsestur: Vikingenes tidsalder den ble designet i nært samarbeid med historikere, arkeologer og ulike museer.» «Alt dette utgjør en interaktiv og oppslukende læringsopplevelse, uten konflikt eller tidspress, i en rekonstruksjon av Norge og England på 900-tallet. «

Nyheten er at Oppdagelsestur nå enda mer oppmerksomhet til historie og interaktivitet. «Gjennom en ny historie, bygget rundt åtte oppdrag, vil spillerne få muligheten til å legemliggjøre viking- og angelsaksiske karakterer fra den tiden og delta i deres eventyr som foregår på 900-tallet,» heter det. «Denne historien tar spillere gjennom Norges snørike land, det vakre landskapet i England og de mytiske kongedømmene Jotunheim og Asgard.»

Oppdagelsestur: Vikingenes tidsalder det er gratis for hvem Assassin’s Creed Valhalla allerede eier. Den tilbyr også spillere 11 opplåsbare belønninger, 24 karakterer å utforske, og en titt bak kulissene på spillutvikling. De Oppdagelsestur også tilgjengelig separat for PC og PlayStation 5, Xbox Series X | S, PlayStation 4, Xbox One, Stadia og Luna i 2022.

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.