Veronika Stepanovas luksusresa til OS i Peking

Veronika Stepanova er en av skidvärldens mest lovende talanger. Den 21-årige ryskan har tatt ett gull og sølv på JVM og tidligere i vinter har sitt store genombrott på seniornivå. Stepanova avgjorde världscupstafetten i Lillehammer når hon spurtade ner Sverige och Norge på opploppet.

– Jeg er veldig glad og riktig overraskad! Det var en stor dag for hele det ryska laget, sa en nærmest chockad Stepanova etter segern.

Vinsten innebar inte bare Russlands første stafettseger på damsidan på 17 år – det ga også Stepanova lite klirr i kassan.

For sin spurtseger belönades ryskan med 15 000 svenska kronor i prispengar fra det internasjonale skidförbundet.

Nå har Veronika Stepanova satt sprätt på kosingen.

Veronika Stepanova: «Har ingen familie ennå»

I en video på Instagram avslöjar 21-åringen at hun brukte premier fra Lillehammer for å oppgradere sin gjennomgang til vinter-OS i Peking.

Fra Milano til den kinesiske hovedstaden satt Stepanova i business class.

”Bästa sättet någonsin att spendela prispengarna från Lillehammerstafetten på! Jeg er ganske likgiltig inför dyra kläder och smycken og har ingen familie ennå ”, skriver hun på Instagram.

Veronika Stepanova løfter frem vekten av en god natts sömn på veien mot Peking og håper at flere unge skidåkare kommer til å bruke sine priser på lignende måter.

”Låt denna tanke bli ett incitament for unga hydrottare. Jeg tror at flygbolagets chef stöttar mig här ”, fortsetter Stepanova.

Russland er favoritt til medaljerna

Ryskans drag ble en stor snackis på hemmaplan og ledde til store rubriker på flere av de store sportsajterna. Något som Veronika Stepanova selv tar med en klackspark.

«Det har vist seg å være en bra investering i det personlige varemerket», skriver rykkan på Instagram.

21-åringen er høyaktuell å gjenoppta plass i stafettlaget under OS der det ryska laget er favoritt til medaljer sammen med Sverige og Norge.

OS i Peking invigs på fredag.

Senaste avsnittet av Skidsnack

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.