Utvikler «Super Smash Bros.» tviler på hva som følger: «Bare jeg kan spille spillet» | Spill

SpillMasahiro Sakurai, utvikleren av det populære slåssespillet «Super Smash Bros.», åtte selv den eneste som kan utvikle spillet. Han ser for øyeblikket ingen mening i en oppfølger til spillet, som et resultat av at hitserien kan ta slutt. Det vil han si i et ærlig intervju med det japanske magasinet Famitsū.
Den japanske bloggeren Ryokutya2098 klarte å få tak i deler av det uredigerte intervjuet. Sakurai sier han ikke har tenkt på om det blir et nytt spill etter «Super Smash Bros». Ultimate, den siste delen i serien. «Men jeg skal ikke si at dette er absolutt uten tvil den siste Smash Bros. Sara.»

«Super Smash Bros.» er et kampspill hvor karakterer fra forskjellige Nintendo-spill og partnere kjemper mot hverandre. I desember 2018 kommer «Super Smash Bros. Ultimate» til Nintendo Switch. Nintendo og Sakurai har støttet spillet via oppdateringer i nesten tre år, men den siste nye fighteren er ute i oktober og det kommer ikke mer nytt innhold.

Smash Bros. Jeg kan ikke leve uten Sakurai

Utvikleren sier han allerede har prøvd å la noen andre ta roret én gang, men det hadde ikke ønsket effekt. «Ærlig talt, det gikk ikke bra i det hele tatt. Så jeg ser ikke på noen måte at spillet kan lages uten meg, sier Sakurai.

Sakurai ønsker ikke å skuffe spillerne, og derfor vil han sette seg ved bordet med Nintendo først. «Vi må seriøst tenke på om serien blir vellykket hvis vi slipper en ny del», heter det. Og hva skiller det da? I følge Sakurai er en «Smash Bros. «spillet vil aldri ha så mange spillbare karakterer som den siste delen, «Super Smash Bros. Ultimate.»

«Bedre hvis du glemmer meg»

Hva som er fremtidsplanene for Sakurai er fortsatt ukjent. Utvikleren har allerede indikert at den vurderer å forsvinne fra jordens overflate for en stund. «Det ville vært bedre om folk glemte meg,» sier han. Det høres ganske intenst ut, men Sakurai beroliger fansen: «Jeg skal sørge for at jeg ikke bare går ut».

Se også:

Regina Becker

"Typisk alkoholutøver. Subtilt sjarmerende sosiale medier-elsker. Freelance zombie-forsker. Popkultur-banebryter."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.