Ukentlig presseomtale 21/11/2021: Milanówek, 14 / 11-20 / 11/2021. Oppdag den viktigste informasjonen om Milanówek

Vi har utarbeidet en ukentlig utskrift for deg. Hvis du var for opptatt forrige uke til å holde tritt med Milanóweks informasjon, ta nå en titt på artiklene som andre lesere leser oftest mellom 14. november og 20. november 2021. Sjekk at ingenting viktig har gått til deg. Har du lest artikkelen: «TVP-programmet endret Iwonas liv siden Sanatorium of Love? Hva sier Iwona om Sanatorium of Love?» Jeg vil ha mer, jeg vil ha mer! «21.11.2021»?

? Stor-Polen for vinteren 2021/2022. Ideer for en helg i nærheten av Poznań for en familie eller en singel, de mest interessante attraksjonene

Wielkopolska har mange attraksjoner for vinteren, og alle vil finne noe for seg selv. Den festlige atmosfæren gjenopplives av julemarkeder, vinteropplærings- og underholdningsparker venter på barnefamilier, historieinteresserte og spøkelsesjegere kan velge mellom slott og villaer i Stor-Polen, og elskere tilbringer helgen i ett ekstraordinært landskap, for eksempel en norsk landsby fra et fjærkledd reinsdyr. Wielkopolska for vinteren 2021/2022 er også fantastiske kopier av statuer fra Påskeøya, en mystisk turkis innsjø som fra Maldivene og vakre trekirker tapt i skogen. Finn ut hvor du finner disse underverkene i vår guide: Wielkopolska for vinteren 2021/2022.

Gi deg selv eller en du er glad i en gave

Kampanjemateriell for partnere

DETTE MÅ DU SE ABSOLUTT

video

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.