Bedre resultater og sterk ordreinnhenting for NRC Group

Flyktninghjelpens tredje kvartal viste solide utsikter til å investere i bærekraftig infrastruktur med garanterte prosjekter, samarbeid på tvers av de nordiske grensene og tidenes nest beste ordre – 2,7 milliarder kroner.

NRC Group hadde god fremgang med å forbedre lønnsomheten i tredje kvartal. Konsernets EBITA * var NOK 102 millioner, med en EBITA * margin på 6,0 %, opp fra 4,5 % i fjor. Både Sverige, Finland og Norge hadde høyere marginer enn i tredje kvartal i fjor.

Selskapet har sikret seg flere store kontrakter, blant annet Crown Bridges i Finland til en verdi av cirka 1,1 milliarder kroner og elektrifiseringen av Trønder-Meråkerbanen i Norge til en verdi av 760 millioner kroner. Sterk ordreinngang på 2,7 milliarder kroner i kvartalet endte som tidenes nest beste.

«Gevinsten av Trønder-Meråkerbanen er et godt eksempel på hvordan vi kan bruke vår erfaring og kompetanse i alle markeder for å være konkurransedyktige, da prosjektet skal gjennomføres som et fellesarrangement mellom våre norske og svenske organisasjoner.»sier Henning Olsen, administrerende direktør i NRC Group.

De fortsatt sterke utsiktene for investeringer i bærekraftig infrastruktur er bekreftet av nasjonalbudsjettforslagene. Positive utsikter skaper muligheter for selskapet. Hovedprioritet er å fortsette å bygge en solid ordrebok ved å vinne nye prosjekter til riktig pris, for å oppnå både forbedrede marginer og vekst.

«Vi har oppnådd bedre lønnsomhet, sterk ordreinnhenting og sterk kontantstrøm i alle land. Og våre prioriteringer vil forbli de samme for fremtiden.»sier Henning Olsens administrerende direktør.

* Før andre inntekter og utgifter (M&A kostnader)

For mer informasjon

Henning Olsen, konsernsjef i NRC Group

henning.olsen@nrcgroup.com, +47 91 74 15 92

Se hele pressemeldingen og andre nyheter fra dette selskapet Cision Nyheter.
Vil du bli sett med nyhetene dine på Di.se?
Les mer om publikasjonen på Di.se


Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.