Tyrkia – Norge, 8/10: spill- og strømmetips

Hva: Tyrkia – Norge, VM-kvalifiseringskamper
Kick off: 2021-10-08, kl. 20:45
Hvor er det: Fenerbahce Sukru Saracoglu stadion
TV-kanal: Annen
Spilltips: Mindre enn 2,5 mål (Ods: 1,98 på Bet365)

Det er innenfor Bet365 Sverige vi finner oddsen før kampen. Der kan du tippe på gode odds før VM-kvalifiseringen.

Tyrkia – Norge streaming

Det er innenfor Cmore du kan streame Tyrkia og Norge fra VM-kvalifiseringskamper. Du vil kunne bli medlem gratis på nettsiden deres.

For å kunne se live fotballstrømming fra Tyrkia – Norge kreves et abonnement. Du må med andre ord oppgradere kontoen din til en premium. Du kan velge mellom ulike pakker som Cmore tilbyr deg å kjøpe. Sørg for at pakken du velger gir deg tilgang til direktestrømmen Tyrkia – Norge.

For at du skal kunne begynne å strømme Tyrkia – Norge så raskt som mulig, har vi laget en liste. Der finner du trinnene som kreves for å se VM-kvalifiseringen.

  • Klikk for å fortsette
  • Registrer deg for en konto gratis
  • Velg et abonnement
  • Gå til alle direktesendinger
  • Start direktestrømming for Tyrkia – Norge

Det er fullt mulig å bruke både datamaskin og mobiltelefon hvis du vil se spillet. Du vil kunne åpne spillet jevnt i enheten som passer for deg.

Spilltips og odds

I EM var Tyrkia ifølge mange en uventet vinner, gitt at landslaget hadde vist fantastisk form. Det gikk ikke helt som de hadde forestilt seg. Alle 3 gruppekampene ble tapt i EM.

Etter omstarten var det en blandet kompott. Først ble det 2-2 mot Montenegro, deretter 3-0-seier over Gibraltar før den totale kollapsen i Nederland. Tapstallene ble skrevet 1.-6. Ting som skjer. Tyrkia hadde en dårlig dag på jobben.

Å fortsatt ha 11 poeng etter 6 runder er et håp for i seier over Norge rykker de opp til andreplass. Skulle Nederland mot alle odds tape mot Latvia, ville Tyrkia vært lederne.

Burak Yılmaz (bildet) er lagkaptein og uten tvil den skarpeste spilleren i VM-kvalifiseringen med 4 pods. Med Lille scoret han 2 mål og gjorde to målgivende pasninger i fransk Ligue 1, i tillegg til å finne målet i Champions League. Selv om han ikke får det lett når nordmennene kommer på besøk til ham.

Det er en stund siden Norge spilte VM, nettopp i 1998. Landslagskaptein Stale Solbakken har oppnådd gode resultater, ettersom Norge ligger på andreplass, med like mange poeng som Nederland, som scoret mål. Forskjellen er at Norge var enda sterkere i defensiven.

Norge har sluppet inn færrest mål av alle i gruppen – 5 ganger totalt. 3 av de målene kom mot Tyrkia hjemme, da Norge hadde en dårlig landskamp. Selv om det er deres eneste nederlag i VM-kvalifiseringen.

Fra omstart spilte Norge 1-1 mot Holland, 2-0 mot Latvia og deretter ble Gibraltar knust 5-1.

Et stort tilbakeslag er at tyske Dortmunds talisman Erling Braut Haaland er skadet og savner landslaget. Han scoret 5 av Norges 12 mål i kvalifiseringen. Med hans pause vil det bli enda mer oppmerksomhet på at Norge ikke taper kampen. Så det kan være ultra-defensivt i stedet. Norge kan også klare seg uten skadde Kristoffer Ajer, Jonas Svensson, Alexander Sorloth og Joshua King.

Delt pott, i form av en målløs kamp eller 1-1 for Norge er ikke all verden, da de fortsatt ville ligget på 2. plass, 2 poeng foran Tyrkia.

Det er også tilbakeslag i Tyrkia som kan gjøres uten Caglar Soyuncu, Ozan Kabak og Orkun Kokcu, som er suspendert, mens Kenan Karaman er skadet.

Dette møtet bør være en tett sak, først og fremst om å unngå kostbare feil.

Derfor er det opp til oss å se på det meste 2 mål i landskampen mellom Tyrkia og Norge, men ikke flere.

  • Vårt tippetips: under 2,5 mål
  • Odds: 1,98
  • Å satse: Bet365

Sannsynligvis start elleve før kampen

Tyrkias mulige første formasjon:

Blomstrende; Celik, Ayhan, Demiral, Muldur; Under, Ozdemir, Tufan, Calhanoglu; Yilmaz, Yazici.

Norges mulige startformasjon:

Nyland; Pedersen, Hanche-Olsen, Strandberg, Meling; Fossum, Thorsby, Berg; Odegaard, Thorstvedt, Elyounoussi.

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.