Tabernacle Choir slutter seg til veldedighetsorganisasjoner for cruiserederi i globale hjelpearbeid | Nyheter, sport, jobb


Intellektuell høflighetsreserve

Tabernakelkoret på Temple Square slutter seg til cruiseselskapet for den humanitære innsatsen.

Da Mike Leavitt ble utnevnt til den nye presidenten for Tabernakelkoret på Temple Square, sa han at han forventet endringer og nye ideer fra koret. Onsdag kunngjorde Leavitt at koret har inngått samarbeid med Azamara Cruise Lines og tre veldedige organisasjoner – CARE, International Rescue Committee og American Red Cross – på en unik reise og gi opplevelse.

På grunn av planleggingsvansker på grunn av pandemien, ble Tabernakelkoret tvunget til å kansellere sin lenge planlagte turné, som siden har blitt flyttet til denne sommeren. Med Azamaras hjelp gjorde koret denne kanselleringen til en veldedighetsmulighet på det samme skipet som var booket til turen.

Reisende vil kunne hjelpe ofre for konflikt, hungersnød, sykdom og andre kriser på en måte som fremmer humanitær hjelp og fred.

«100 prosent av den publiserte salgsprisen (eksklusive skatter og avgifter *) av to baltiske cruise planlagt til juni 2022 vil bli donert i like deler til flere ideelle organisasjoner – CARE, International Rescue Committee og American Red Cross – for å bidra til å lindre lidelse over hele verden», heter det i kunngjøringen fra koret.

«Vi er glade for å bruke denne muligheten til å respektere det hellige direktivet om å elske vår neste,» sa Leavitt i en pressemelding. «Vi er enormt takknemlige for å kunne hjelpe CARE, den internasjonale redningskomiteen og det amerikanske Røde Kors med å gi sårt tiltrengt hjelp til de som lider rundt om i verden, og uttrykker vår oppriktige takk til Azamara for å samarbeide med oss ​​for å skape denne muligheten. veldedighet. cruise».

Korledere sa at disse tre veldedige organisasjonene ble valgt for deres historie med å gi livreddende hjelp til de som er fordrevet av globale konflikter, så vel som de som er berørt av fattigdom og naturkatastrofer rundt om i verden.

«Vi er stolte av å samarbeide med The Tabernacle Choir for å gjøre vår del for å hjelpe globale samfunn i nød,» sa Carol Cabezas, president i Azamara. «Vi er forpliktet til å knytte gjestene våre til menneskene og destinasjonene i verden, så vi forstår viktigheten av å hjelpe flyktninger rundt om i verden å få omsorgen og ressursene de trenger.»

Azamara vil tilby to cruise, en syv-netters og en fem-netters seilas, med start henholdsvis 17. juni og 24. juni, med besøk i havner i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Tyskland.

Gjester kan også velge å bestille begge cruise for totalt 12 netter ombord på Azamara Pursuit, uten å gjenta noen havner under reisen.

Azamara vil donere en del av visse reisebyråtransaksjoner og provisjoner til The Tabernacle Choir på Temple Square for kjøp av cruisepakker knyttet til Azamara Pursuit. Havneavgifter og avgifter er ikke inkludert i den publiserte salgsprisen.

BEHANDLING

Grunnlagt i 1945, er CARE en ledende humanitær organisasjon i kampen mot global fattigdom. CARE har mer enn syv tiår med erfaring med å hjelpe mennesker med å forberede seg på katastrofer, gi livreddende hjelp i tilfelle en krise, og hjelpe lokalsamfunn med å komme seg etter at nødssituasjonen er over. CARE legger særlig vekt på kvinner og barn, som ofte er uforholdsmessig berørt av katastrofer.

Internasjonal hjelpekomité

Den internasjonale redningskomiteen reagerer på verdens verste humanitære kriser ved å hjelpe til med å gjenopprette helse, sikkerhet, utdanning, økonomisk velvære og makt til mennesker som er herjet av konflikt og katastrofer. IRC ble grunnlagt i 1933 på initiativ av Albert Einstein, og opererer i over 40 land og over 20 byer over hele USA og hjelper folk med å overleve, kreve kontroll over fremtiden deres og styrke lokalsamfunnene deres.

Amerikansk Røde Kors

Det amerikanske Røde Kors er vertskap for, pleier og gir emosjonell støtte til katastrofeofre; leverer rundt 40 prosent av blodet i USA; lærer ferdigheter som redder liv; gir internasjonal humanitær hjelp; og støtter militæret og deres familier. Røde Kors er en ideell organisasjon som er avhengig av frivillige og generøsiteten til den amerikanske offentligheten for å utføre sitt oppdrag.Nyhetsbulletin

Bli med de tusenvis av mennesker som allerede mottar vårt daglige nyhetsbrev.


Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.