Det norske flyselskapet Flyr ankommer Arlanda

Business Finnair fortsetter å investere i Arlanda og har om vinteren direktefly til Thailand og USA.

relaterte artikler

Næringsliv Arlandastad-konsernet, som kjøpte tomt på Arlandastad der golfbanen ligger i dag, har tatt et steg nærmere å bygge en svensk idretts- og helseskole.

relaterte artikler

Business Arlandastad Group og Heat med tidligere beboersjef Daniel Wärnmark som eiere signerte avtale om å etablere det nye Heat Express-konseptet: – Vi var på utkikk etter et stort område hvor konseptet vårt skulle fungere. Å få muligheten til å åpne vårt nye konsept i Explore Arlandastad sammen med Arlandastad Group har vært en vinn-vinn for alle, sier Jesper Hofmann, administrerende direktør i Heat Restaurants.

relaterte artikler

Business Swedavia og Transportföretagen inviterte til debatt om hvordan Arlanda og andre flyplasser kan fungere bedre som transportknutepunkt.

Business Scandinavian XPO er arrangør av eComExpo, den første store messen for XPO etter pandemien.

Business ROC Properties kjøper to eiendommer der DHL og apoteket holder til i Rosersberg.

Business Bageriet Bake my day kjøper tomt fra Arlandastad Holding, som forventes å gi 150 nye arbeidsplasser til Arlandastad.

Business Croatia Airlines fløy Arlanda-Zagreb frem til 2019, nå har det returnert med rute til Split fra 10. juni.

Business Logicenters utvider Arlandastad-anlegget med 10.300 kvadratmeter: – Vi er utrolig glade for å kunne utvide vår tilstedeværelse på Arlandastad ytterligere, sier Matthias Kettelholt, administrerende direktør i Logicenters.

Business SAS lanserte fredag ​​nye ruter til Montenegro og Estland fra Arlanda.

relaterte artikler

Sigtunahöjdens nestleder, Niclas Jansson, deltar også i en kokkekonkurranse innen IACC.

Business Countryside Hotels med over 35 medlemseiendommer kåret til Rosersberg slottshotell til årets nykommer.

Tingvalla åpnet nylig en ny butikk da Mega Grocers åpnet på Tingvallavägen 1.

Business Eurowing startet basen på Arlanda og det første flyet gikk i tide til Barcelona søndag.

relaterte artikler

Business Bores burgerrestaurant holder til i Märsta Centrum: – Vi valgte å bosette oss i Märsta fordi det er et av stedene vi oppdaget som ikke har et bra burgersted, så da dette stedet dukket opp fikk vi det med en gang, sier CH Forssbeck , administrerende direktør, i en e-post til märsta.nu

Business Norwegians satsing på Arlanda betyr i stor grad helt nye destinasjoner denne sommeren: – I år vil reisende mer enn noen gang glede seg over muligheten til å reise verden rundt og vi gleder oss over å kunne presentere et innholdsrikt sommerprogram, sier Magnus Thome Marusund, Norwegians Konserndirektør for nettverk, priser og planlegging.

relaterte artikler

Business Åhlens åpner sitt nye lager i månedene som kommer: – Vårt helt nye lager i Rosersberg sto klart i begynnelsen av året. Siden den gang har det fortsatt intenst arbeid med å installere hele automatikken og bygge stallteamet, noe som har gått bra og nå er testingen i full gang, sier Chief Supply Chain Officer Sema Söderhäll.

Business group Arlandastad meldte tirsdag at de kjøper Skavsta lufthavn: – Dette prosjektet passer oss utmerket, det har samme potensial som vårt prosjekt på Arlandastad. Nyköping har en svært attraktiv beliggenhet nær Stockholm, E4, Østersjøens dypeste havn ved Oxelösund, den planlagte Ostlänken-jernbanen og ikke minst en flyplass med utenlandsdestinasjoner, sier Dieter Sand, administrerende direktør i Arlandastad-gruppen.

Business Det egyptiske flyselskapet Nile Air etablerer rute til Kairo på Arlanda.

Business SAS og Apollo signerer en avtale der SAS vil chartre Apollo i 2022.

relaterte artikler

Business Fastpartner åpner det såkalte Fastoffice i Märsta for co-working.

Næringsliv Antall passasjerer via Arlanda økte i februar med over 300 prosent: – Etter en svak start på året økte flyreisene gradvis i februar, hovedsakelig på grunn av lemping av restriksjoner men også økningen i relaterte reiser til sportsferien , sier Jonas Abrahamsson, administrerende direktør og administrerende direktør i Sverige.

EKSTRA

Annika Bröms, bosatt i Sigtuna, er ansatt som ny næringssjef i Sigtuna kommune etter Mathias Forsberg: – Jeg har dyp forståelse for bedriftenes behov. Perspektivet deres sitter i ryggraden min, sier Annika Bröms i en uttalelse.

relaterte artikler

Milo Pascall

"Lidenskapelig spiller. Venn av dyr overalt. Generell alkoholevangelist. Banebryter for sosiale medier. Zombie-nerd."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.