statsministeren annonserte ytterligere restriksjoner. «Det tok lengre tid enn vi hadde forestilt oss»

Se videoen
Kina, koronavirushemmeligheter og konspirasjonsteorier. «Du må tilbake til 2002»

«Vi visste ikke da (12. mars 2020) at denne krisen ville vare et år. Det tok lengre tid enn vi så for oss, men vi må holde ut litt lenger» – appellerte Solberg til nordmennene.

Koronavirus. Norge har varslet innføring av nye restriksjoner

Regjeringssjefen husket at noen av dem felleshar i likhet med landets hovedstad Oslo allerede innført svært strenge vilkår begrensningerandre lokale myndigheter vil introdusere dem. «Før vi letter dem og til slutt opphever dem, må vi trolig innføre strengere nasjonale tiltak», varslet Solberg.

Norge. Oslo stengte på grunn av økningen i koronavirussmitte

Norge er et land som har en av de laveste forekomstene av koronavirusinfeksjoner, men har nylig møtt en økning i antall tilfeller forårsaket av forekomsten av ny varianter av koronaviruset. Den britiske varianten, ansett som mer smittsom, vil snart være dominerende.

Frykt for den tredje bølgen

3.821 tilfeller av koronavirus er bekreftet i Norge den siste uken. Totalt har 74 827 mennesker blitt syke i landet siden starten av pandemien og 636 har dødd.

Mosk Russland.«WSJ»: Russisk etterretning spredte desinformasjon om vestlige vaksiner

Premier 12. mars 2020 kunngjorde Solberg nedleggelse av selskapet. Til sommeren ble restriksjonene lempet på og dermed begynte antallet infeksjoner å stige igjen, inkl. takket være cruiseskip som seiler de norske fjordene. Toppen av den andre bølgen fant sted i januar i år. Antallet nye infeksjoner gikk ned etter innføringen av strenge restriksjoner, som blant annet inkluderte stenging av grenser for vikarer fra utlandet. Til tross for opprettholdelsen av restriksjonene, har det blitt observert en oppadgående trend siden begynnelsen av februar som kan varsle den tredje bølgen av pandemien. (PAPPA)

zys / ap /

Coronavirus: All aktuell informasjon og anbefalinger på gov.pl.

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.