Belgia – Polen. Dominika Grabowska etter ulykken: laget har et stort potensial

Etter nederlaget mot belgierne har polske kvinner falt til tredjeplass i gruppe F og det vil være svært vanskelig for dem å få tilgang til verdensmesterskapet i 2023. Våre representanter vil imidlertid ikke legge ned våpnene. – Situasjonen er ikke lett, men jeg kan si at dette laget aldri gir opp. Jeg er sikker på at vi vil gjøre alt for å få andreplass i gruppen. Dette laget har et stort potensial, vi skal jobbe hardt hver måned og jeg lover at resultatene kommer – sa Dominika Grabowska etter kampen med belgierne.

Den franske fotballspilleren Fleury la også til at starten på kampen etter hennes mening var helt grei for polske kvinner. – Vi startet kampen veldig bra, vi dominerte også i starten. Hva skjedde etterpå? Jeg vet ikke. Kanskje mangler vi erfaringen til å holde spillet på et høyt nivå lenger – sa Dominika Grabowska på TVP Sport.

«Vi mangler alltid noe»

PSG-spiller Paulina Dudek har også kommet. – Etter første omgang fikk jeg inntrykk av at vi spilte og at motstanderne scoret. Men dette er hva som skjer når vi spiller på høyeste nivå. Vi visste at belgierne er et klasselag og vi har ikke råd til å gjøre feil. Dessverre har vi forpliktet dem og vi taper 0:4 – sa den tidligere kapteinen for laget vårt etter kampen med belgierne.

Paulina Dudek la også til at polske kvinner vil trenge tålmodighet. – Jeg synes denne kampen har vist at selv om det virket veldig bra til tider, så mangler vi alltid noe. Jeg tror vi trenger tålmodighet. Kanskje vi gjentar oss selv, men det er en prosess og jeg synes dette laget ser bedre og bedre ut og føler seg mer selvsikker – sa PSG-spilleren.

De neste polske kvinnekampene vil finne sted i april 2022. Lagene våre spiller først mot Armenia hjemme (7. april) og deretter mot Norge (12. april).

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.