SSU-toppmøte i vindvær etter politisk møte med SD

Tidligere SSU Värmland-formann Alexander Paulsson (S) møtte Robin Lennartsson i Sveriges demokratiska ungdomsförbund Ungsvenskarna torsdag ettermiddag. Robin Lennartsson er medlem av det svenske ungdomsrådet og jobber i Europaparlamentet. De to unge politikerne drakk en øl sammen og snakket om politikk, noe sånt Värmlands Folkblad vær den første til å si det..

– Dette er ekstremt upassende. Det er ikke bra for partiets troverdighet når det gjelder samarbeid med partier med fremmedfiendtlige grunnlag, sier distriktsformannen i SV Åsa Johansson (S).

SSU kritisk

SSU Värmland er også sterkt kritisk til deres hovedkandidat til organisasjonens forbundsrådsmøte med et SD-medlem for å holde politiske samtaler.

– Vi står ikke bak alt dette. Det er ikke forankret til oss, sier Sofia Nygren (S) som er president i SSU Värmland.

SSU Värmland kaller inn til ekstra styremøte fredag ​​på grunn av det grensepolitiske møtet. Sofia Nygren (S) ønsker ikke å svare på spørsmålet om Alexander Paulsson (S) kan stå igjen som kandidat for SSU Värmland til forbundsrådet før etter møtet.

Den sikkerhetskopierer ikke

Alexander Paulsson (S) mener imidlertid ikke at han gjorde noe galt da han tok opp Robin Lennartsson (SD) for en politisk samtale over en øl.

– Tanken vår var å sette oss ned sammen og til tross for de ulike meningene, kunne snakke om ting de har til felles som det politisk ideelle engasjementet, troen på Sverige og det var fint nok fordi vi ikke hadde øksen med oss.kamp, ​​sier Alexander Paulsson (S).

Men partikameratene dine tar avstand fra det du gjorde, hvordan føler du om det?

– Jeg forstår at mange sosialdemokrater er langt fra å ha kontakt med en svenskdemokrat. Men jeg har et annet perspektiv. Tanken med dette var å vise en annen side av politikken, at det ikke bare er disse sandkasseformene, men at det er ting som forener også. Kanskje ikke de politiske faktaspørsmålene, men det ideelle engasjementet som er så viktig for demokratiet, sier Alexander Paulsson (S).

ros SD

Sverigedemokraterna i Värmland er imidlertid uforbeholdent positive til at Alexander Paulsson (S) møter Robin Lennartsson (SD).

– Endelig en sosialdemokrat som tenker som et menneske og en konstruktiv politiker, som ønsker å ha en fruktbar dialog for å gjennomføre politikk, Värmland og Sverige, skriver presidenten i SD Värmland i en pressemelding.

I videoen over kommenterer Alexander Paulsson samarbeidet med SD.

Kennard Benson

"Kaffeguru. Musikkspesialist. Vennlig skribent. Hengiven nettentusiast. Wannabe-analytiker. Fremtidig tenåringsidol."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.