Søt norsk postjulemelding

NORGE – I år skal ikke julenissen levere gaver alene, han har bestemt seg for å delegere for å tilbringe tid med partneren. Det er i hvert fall det det er postvesennorsk Satt inn i en annonse som vekket følelser.

Viser utviklingen av forholdet mellom julenissen og kjæresten hans, som du kan se i videoen øverst i artikkelen. Denne reklamefilmen ble laget for å feire 50-årsjubileet for avkriminalisering fra homofili I Norge. De to mennene sees kysse på slutten av videoen.

En tekst dukker så opp på skjermen som lyder: «I 2022 markerer Norge 50 år med mulighet for å elske hvem du vil. God jul og godt nytt år. Fra oss alle. For oss alle.» Kunngjøringen fikk en varm velkomst fra Internett-brukere.

I fjorårets kampanje var julenissen sint på det norske postkontoret. I år er han glad for at hun kan gi ham litt avlastning, slik at han kan bruke ferien med det han driver med kjærlighet.

En YouTube-bruker sa: «Dette er rett og slett den søteste kunngjøringen noensinne, jeg er i tårer over hvor bra den er. For en fantastisk melding å dele for å feire et veldig viktig jubileum.»

Også på HuffPost: Belysningen av Champs-Élysées i 2021 var mye mer festlig enn i 2020

Denne artikkelen dukket opprinnelig opp på The HuffPost og har blitt oppdatert.

LES OGSÅ…

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.