C-more News – januar 2022

I løpet av januar måned har vi massevis av flotte filmer å se frem til på C-more! Hva med den nye ungdomsserien Heartbeats, premieren på Beck Rage Room-filmen, den klassiske Dalgliesh-puslespilldetektiven basert på PD James» bestselgende bøker, den politiske satireserien Braindead og den prisbelønte filmen And Then We Danced.

Foto: C-more / @ saerunnoren

Nedenfor finner du våre favoritter i januarnyhetene til C More filmer, serier og dokumentarer!

1. januar
kjas og mas

Sofistikerte Josephine (Anne Hathaway) og halliken Penny (Rebel Wilson) er to svindlere som kolliderer på rivieraen. Etter å ha ryddet litt i området, bestemmer de seg for å gjøre noe sammen, med sikte på å lure en internettmillionær. Komedien The Hustle er en nyinnspilling av Riviera’s Golden Boys (1988) som selv var basert på Bedtime Story (1964).

2. januar
Hevder Amy

Ti år etter Amy Winehouses tragiske død kommer en dokumentar der de som kjente henne best forteller om sin elskede datter og venn. Hennes mor Joan, som ikke har gitt intervjuer før, har blitt syk av MS og ønsker nå å gi sin versjon av datteren, som en motvekt til mediebildet. Her møter vi også pappa Mitch og Amys fire nærmeste venner som aldri har snakket offentlig før.

3. januar
Secret Sea (før)

Svensk dokumentarserie. Året er 1984 og den kalde krigen ligger som en tykk tåke over øst og vest. I en robåt midt i Ålandshavet er to svenske tenåringer i fare på sjøen. Frosset og tatt bort venter de på hjelp. Plutselig står de ansikt til ansikt med en ubåt. Det blir et møte som vil forandre jenters liv for alltid. Her forteller de om et liv på jakt etter sannheten.

9. januar
Fredenslunds sykepleiere (sesong 3)

Det er høsten 1953 og sammenslåingen mellom Fredenslund og Sankt Helene er et faktum. Margrethe ser skeptisk ut når søster Elisabeth tar plass i retning sykehuset, for bak fasaden og hennes høflige smil skjuler det seg alt bortsett fra gode kristne verdier. Fra Sankt Helene kommer også Marie, den nye samboeren til Anna og Else, som viser seg å ha en stor hemmelighet.

11. januar
Lov og orden: organisert kriminalitet (sesong 2)

Amerikansk krimserie om New York-politimannen Elliot Stabler (Christopher Meloni). Den andre sesongen har tre hovedsaker fordelt på åtte episoder hver, og den første venter på et tøft undercover-oppdrag for Elliot Stabler. I tillegg til å fortsette å følge Dylan McDermotts karakter Richard Wheatley, møter vi også nye skurker, inkludert Albi spilt av tøffe Vinnie Jones (Lock, Stock og Two Smoking Barrels).

12. januar
Hjerteslag (først)

Svensk dramaserie, basert på den homonyme hiten av norske seere. Mio og Anders er begge 20 år og bor i samme by, men de lever helt forskjellige liv. En varm sommerkveld drar de hjem sammen. De tror begge at de aldri vil bli sett igjen, men skjebnen vil at det skal være annerledes … Heartbeats er en levende historie der en uskyldig flørt konfronterer hovedpersonene våre med en livsendrende avgjørelse.

Hjerteslag / Bilder: C Annet

13. januar
Professor T (først)

Britisk krimdrama. Den geniale kriminolog professor Jasper Tempes gir råd til politiet om kriminelle etterforskninger som virker umulige å løse. Men med sine særegne metoder og sterke personlighet klarer han hele tiden å gå politiet på nervene og få mange fiender. Samtidig sliter professor T med vanskelige minner fra barndommen og en eksentrisk mor som han må kjempe med.

14. januar
Berlin stasjon (sesong 1-3)

I den amerikanske spionasjeserien Berlin Station møter vi Daniel Miller, en samtidsagent som ankommer CIA-basen i Berlin, Tyskland. Millers hemmelige oppdrag er å etablere identiteten til en kjent informant som går under navnet Thomas Shaw. Under veiledning av mentor Hector DeJean innser Miller snart at agentens liv ikke bare er farlig, men også fylt med svik og moralsk kompromiss.

Foto: Epix

17. januar
Dalgliesh (først)

Klassisk puslespill-detektivroman, basert på PD James» bestselgende bøker. Bli med oss ​​til 1970-tallets England, hvor politiet og poeten Adam Dalgliesh (Bertie Carvel) løser uvanlige drap på den ellers så pittoreske landsbygda. Samtidig er han i sorg over sin nylig avdøde kone. Hvert mordmysterium i denne nyproduserte detektivserien er uavhengig og spenner over to episoder hver.

18. januar
Booksmart

Tenåringsvennene Amy og Molly studerte hardt på videregående for å komme inn på en god høyskole. De klarte det bra, men det ser ut som de har gått glipp av noe, så i går kveld vil alle ungdomsskolefestene bli gjenopptatt. Den anerkjente komedien Booksmart markerer regidebuten til Olivia Wilde, kjent som skuespillerinne, og rollene inkluderer Beanie Feldstein (Lady Bird) og Kaitlyn Dever (Justified).

20 januar
Freddie – Siste akt (dokumentar)

Den hyllede dokumentarfilmen om superstjernen Freddie Mercurys siste år og hvordan bandet hans Queen arrangerte en stjernespekket minnekonsert på Wembley Stadium, både for å hylle livet hans og for å kaste lys over rådende fordommer om HIV og HIV.AIDS. I intervjuer møter vi Queen-medlemmene Brian May og Roger Taylor, samt venner, familie og mange av konsertens gjesteartister.

Mysteriet til Mr. Link

Eventyreren Sir Lionel Frost anser seg selv som verdens fremste oppdager av mytologiske skapninger. Mr Link på sin side mener han er den siste i sitt slag. Sammen med oppfinnsomme Adelina Fortnight legger denne trioen ut på en reise på leting etter Mr. Länks fjerne slektninger i den sagnomsuste Shangri-La-dalen. Eventyr animert av selskapet bak filmer som Coraline og ParaNorman.

Leker med ilden

Familiekomedie der vi møter Jake Carson (John Cena) som leder en gruppe brannmenn i spesialstyrken Smokejumpers som bekjemper branner i de forrevne skogene og fjellområdene i California. Men når de redder tre barn fra en hytte, blir det den vanskeligste oppgaven noensinne: å passe tre barn som flytter inn på stasjonen.

21. januar
Beck: Anger room

En mann blir funnet brutalt myrdet på en racerbane i skogen. Alex, Steinar og Martin er på stedet og etterforskningen starter. Samtidig gjenopptar Josef forholdet til en eks-kjæreste fra skoletiden hvis far nylig døde av et plutselig hjerteinfarkt under et ran. Josef går imot sjefens direktiv og starter en uoffisiell etterforskning, som setter ham i en komplisert situasjon med interessekonflikt.

Og så danset vi

Merab er danser og sliter hardt for å få drømmen sin om en plass i det georgiske hovedkompaniet til å gå i oppfyllelse. Men livet hans blir snudd på hodet og den karismatiske Irakli dukker opp. Nykommeren vekker Merabs lyst og begjær. Følelser som gjør at han risikerer å miste alt han kjempet for. Levan Akins anerkjente drama ble tildelt fire gullbugs: beste film, mannlige hovedrolle, manus og bilder.

24. januar
Den gode kone (sesong 1-3)

Når Alicias ektemann Peter blir dømt til fengsel for en prostitusjonsskandale, endres livet hans dramatisk. Etter å ha gitt opp karrieren for ektemannens skyld, må hun nå gjenoppta arbeidslivet som advokat. Samtidig påvirker Peters svik hele familien, og journalister graver etter nye detaljer i skandalen. The Good Wife er en amerikansk dramaserie med Julianna Margulies i hovedrollen.

Best før (sesong 1)

Norsk tegneserieserie. Livet til Lena blir snudd på hodet når hun mister både jobben og mannen sin på 40-årsdagen og må lære seg å stå på egen hånd. Han tar seg jobb i et aldershjem og kaster seg ut i jungelen av single. Men det blir ikke lett når du har levd familieliv hele ditt voksne liv, og det hele blir enda vanskeligere når hun blir tvunget til å bo sammen med sin eksmann og nye kjæreste.

26. januar
rotet det til (sesong 7b)

Den kunstige skjønnhetsindustrien blomstrer over hele verden, men for noen pasienter fører jakten på overflateperfeksjon til katastrofale resultater. Følg dramaet mens misfornøyde pasienter henvender seg til kjente plastikkirurger Paul Nassif og Terry Dubrow i håp om å huske prosedyrene som gikk veldig galt. Botched er et amerikansk realityprogram av Hayu om baksiden av plastisk kirurgi.

28. januar
Ned under dekk (først)

Below Deck er et realityprogram om livet bak kulissene til et luksusskip for overklassens glamour-elit. Her jobber en gruppe single som brenner for livet i havet og som hele tiden sliter med å tilfredsstille sine krevende passasjerer. Below Deck: Down Under er den første sesongen spilt inn i Australia.

Solen er også en stjerne

Lynrask kjærlighet blir født under en magisk dag i New York, når den romantiske Daniel møter den pragmatiske Natasha. Gnister fyker umiddelbart mellom disse to fremmede, som kanskje aldri ville ha møtt hverandre hvis skjebnen ikke hadde truffet. Men vil de to unge menneskene klare å gå fra lynrask kjærlighet til evig kjærlighet? Det romantiske dramaet The Sun Is also a Star er basert på Nicola Yoons hitbok «Today is Everything».

31. januar
Best før (sesong 2)

Norsk tegneserieserie. Livet til Lena blir snudd på hodet når hun mister både jobben og mannen sin på 40-årsdagen og må lære seg å stå på egen hånd. Han tar seg jobb i et aldershjem og kaster seg ut i jungelen av single. Men det blir ikke lett når du har levd familieliv hele ditt voksne liv, og det hele blir enda vanskeligere når hun blir tvunget til å bo sammen med sin eksmann og nye kjæreste.

Akkurat nå kan du prøve C-more 2 uker gratis!

Andrea Gutierrez

"Tilsatt for anfall av apati. Reiseelsker. TV-spesialist. Frilansskribent. Webaholic."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.