Skihopping. Kamil Stoch vil ikke gå. Han sov ikke hele natten

– Kamil sov ikke hele natten. Da han kom til frokost, kunne han ikke spise noe. Da han senket hodet, eksploderte han nesten. Han hadde slike smerter. Vi konsulterte en lege og han sa at det ikke handlet om hopp i det hele tatt – sa Adam Małysz, direktør for skihopp og nordisk kombinert i det polske skiforbundet, i et intervju med Onet Sport.

For sikkerhets skyld tok Stoch en rask koronavirustest, men den ga et negativt resultat.

– Du kan se at det er åpenbart at det er bihulebetennelse. Nesen hans er helt blokkert og øyehulene er sunket. Hele pannen hans gjør vondt og bihulene hans gjør vondt under øynene. Lørdag hadde de første symptomene. Etter pallen måtte han imidlertid gi intervjuer, han ble litt kald og det ble verre – innrømmet Małysz.

Stoch kom ikke umiddelbart tilbake til landet. Vent på resten av laget, som kommer tilbake umiddelbart etter søndagens løp (16.00).

Det polske skiforbundet skrev om Stochs situasjon i en pressemelding. «Vi beklager å informere deg om at Kamil Stoch av helsemessige årsaker ikke vil stille til start i dagens verdenscupkonkurranse i Klingenthal. Konkurrenten har alvorlig bihulebetennelse og etter å ha konsultert lege bestemte trenerteamet seg for å trekke Kamil fra start.» – det er lese.

Fra Klingenthal – Tomasz Kalemba, Onet Sport

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.