Skam Frankrike fornyes for ytterligere to sesonger!

Og SKAM har vært gjenstand for en rekke tilpasninger rundt om i verden, Synd for Frankrike er sannsynligvis en av de mest populære, om ikke DEN mest populære. Med 8 sesonger på timeplanen, mange av dem helt forestilt av franske forfattere, er det en virkelig suksess.

Hver sesong forteller oss fra en tenårings synspunkt og takler forskjellige temaer. Sesong 8 var spesielt opptatt av prekærhet og HIV, men temaer som homofili, trans-identitet, fornektelse av graviditet eller til og med funksjonshemming har allerede blitt utforsket i serien. Fansen er alltid der, og hvis serien forblir en underholdning, er det unektelig det Synd for Frankrike den har også en pedagogisk funksjon for publikum.

Vi fikk vite forrige uke på France TV Slashs sosiale nettverk at serien ikke ville være tilbake for én, men for ytterligere to sesonger! Spørsmålet som alle stiller er åpenbart: hvem vil være i sentrum av handlingen og hvilke temaer vil bli tatt opp? Ingenting er annonsert så langt, men vi vet av erfaring at alt kan gå veldig fort med Synd for Frankrike !

Vi må derfor vente på ny informasjon, men det er ikke umulig at vi vet mer i løpet av veldig kort tid… Hold kontakten!

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.