Revisjon av skattetolkninger – 1

Vi presenterer konklusjonene fra de siste tolkningene av skattelovgivningen utstedt av direktøren for KIS i tilfeller av individuelle skattytere. Overholdelse av dem beskytter mot de negative skattemessige konsekvensene av skattebetalerne som de er løslatt til. Andre kan regne med en slik effekt dersom de kan demonstrere den såkalte etablerte tolkningspraksisen.

Etter en feil i registreringen (valg av feil betalingsmåte) foretok selskapet en betaling knyttet til operasjonen nevnt i art. 19 Entreprenørers rettigheter, som omgår delt betalingsmekanisme (SPM), til tross for ordlyden «delt betalingsmekanisme» er inkludert i fakturaen. Umiddelbart etter å oppdage feilen, ba han entreprenørene om å returnere disse beløpene til bankkontoen hans, og betalte deretter det skyldige beløpet igjen ved å bruke SPM.

Denne driftsordningen er en slags «korrigering» av den opprinnelige og feilaktige betalingen, utelater SPM og forutsetter en ny overføring til MVA-kontoen av MVA-beløpet angitt på fakturaen av entreprenøren. Til slutt vil midlene bli overført til entreprenørens mva-konto, noe som betyr at de forvaltes innenfor et begrenset og strengt definert omfang. Videreoverføring av kreditter med bruk av SPM vil resultere i at entreprenøren betaler hele skatten som følger av fakturaen, og vil følgelig oppnå hovedmålet med å innføre SPP-lovgivningen, det vil si å forhindre forsøk på momssvindel.

adgang

For å fortsette å lese, hvis du er abonnent

Milo Pascall

"Lidenskapelig spiller. Venn av dyr overalt. Generell alkoholevangelist. Banebryter for sosiale medier. Zombie-nerd."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.