Den nye friidrettskanalen er født: nå også som en app

Friidrettskanalen skifter kostyme. I et nytt samarbeid med Norges Friidrettsforbund og Staylive lanserer vi en ny spillkanal som skal møte den økte etterspørselen. Den nye friidrettskanalen er også tilgjengelig som en app.

Swedish Athletics sin offisielle spillkanal, The Athletics Channel, startet i 2016. Siden den gang har spillkanalen vokst fra i underkant av 30 000 brukere i 2017 til nærmere 100 000 brukere per år.

Svensk Friidrett har ambisjon om å gjøre flere og bedre sendinger, men også annet innhold som intervjuer, reportasjer og høydepunkter. Med den nye kanalen blir det også en egen avdeling – Föreningsliv – rettet mot deg som ønsker å se instruksjonsvideoer, undervisningsfilmer med mer.

«Interessen for friidrett vokser stadig. Og med den nye Friidrettskanalen øker vi muligheten for å følge friidretten live fra TV-sofaene, men også uansett hvor du er. Med et friskt, friskt utseende og økt mobil tilstedeværelse i form av en helt ny applansering, bringer vi friidretten enda nærmere seerne våre. Det er også gledelig at vi har startet et strømmesamarbeid med Norge. Internasjonale samarbeid er viktig for å styrke friidrettens posisjon, sier Jan Larsson, markedssjef Svensk friidrett.

En viktig del av utformingen av den nye Friidrettskanalen er derfor det internasjonale samarbeidet som Sverige har hatt og har med Norges Friidrettsforbund. Norge vil bruke samme tekniske løsning som Sverige og lanserer «Athletics Channel» innen slutten av vinteren. I samarbeid skal land utveksle erfaringer, enkelt dele innhold og planlegge felles aktiviteter.

– Grunnlaget for samarbeidet er at vi ser en langsiktig synergi i å bruke samme tekniske løsning og vi lettere kan utvikle innhold og utvikle kompetanse sammen, sier Fredrik Samuelsen, leder for kommersiell avdeling i NFIF.

Friidrettskanalen er nå også tilgjengelig som app og kan lastes ned for både iPhone og Android. For å få tilgang til alt innhold er det månedlige eller årlige abonnementer. Kjøp kan kun gjøres via nettsiden.

Til den nye friidrettskanalen: www.friidrottskanalen.se

Andrea Gutierrez

"Tilsatt for anfall av apati. Reiseelsker. TV-spesialist. Frilansskribent. Webaholic."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.