På den hviterussiske grensen for 5 millioner. vil etablere et overvåkingssystem

Informasjonsteknologiselskap av den norske hovedstaden Atea for 5,05 millioner. vil installere et videoovervåkingssystem ved kabelgrensevakten i Varėna-distriktet.

Informasjonsteknologiselskap av den norske hovedstaden Atea for 5,05 millioner. vil installere et videoovervåkingssystem ved kabelgrensevakten i Varėna-distriktet.

For tiden har ikke Statens grensevakttjeneste (SBGS) et slikt system i denne 45 kilometer lange delen av grensen til Hviterussland.

I henhold til kontrakten som ble signert 18. november, forventes selskapet å fullføre arbeidene innen november 2022, publisert på den sentrale innkjøpsportalen.

SBGS-representant Giedrius Mišutis sa til SNB at etter implementeringen vil grensevaktene til brannmuren hele tiden kunne overvåke og registrere objekter som krysser eller nærmer seg statsgrensen. Atea skal ikke bare installere utstyret, men vil også lære opp grensevakter til å bruke det.

Ifølge tjenesten kontrollerer grensevaktene i dag omtrent 61 % av moderne utstyr. Den europeiske unions ytre grenser, som Litauen er ansvarlig for. Hele den maritime grensen, mer enn 119 kilometer lang, følges av hele grensen mot Russland og ca 38,6 %. grenser til Hviterussland.

Litauen er ansvarlig for nesten 1,1 tusen. kilometer av EUs ytre grenser, hvorav 679 km med Hviterussland.

I følge representanten for SBGS er det forventet at slike systemer i 2022 vil bli installert i hele grensen til Hviterussland.

Kennard Benson

"Kaffeguru. Musikkspesialist. Vennlig skribent. Hengiven nettentusiast. Wannabe-analytiker. Fremtidig tenåringsidol."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.