drop in publikum, sparken fra Tous en cuisine? Norbert Tarayre erstatter ham …

Cyril Lignac ble stjernen for innesperring takket være showet sitt Alt på kjøkkenet. Akkompagnert av sin partner Jérôme Anthony, var han absolutt veldig populær blant franskmennene før fødselen. Men etter fengslingen kom han til og med nær dem til det punktet at han ble en del av deres daglige liv! Med showet sitt Alt på kjøkkenet, sendt hver dag klokken 18:45 på M6, lærte den 42 år gamle programlederen dem nye oppskrifter, hver mer eksotisk enn den andre.

Cyril Lignac: Gylne gjester

Og det er millioner av seere som har vunnet lojaliteten på tallerkenen hans hver kveld. Joey Starr, Ary Abittan eller til og med Stéphane Bern, mottok berømte gjester som praktiserte matlagingsgledene med ham via videokonferanse.

I dag er Cyril Lignac tilbake med sitt «Tous en cuisine»-program på M6. På menyen: oppskrifter for årsavslutningsfeiring. Faktisk, siden 6. desember har seerne hatt gleden av å gjenoppdage flaggskipprogrammet for fengsling. Kokken Cyril Lignac og hans partner Jérôme Anthony viser dem deretter rundt tjue festmenyer som kan produseres på bare 50 minutter! Og selvfølgelig, hver gang en gjest prøver dagens oppskrift. InnenforInnvending, vi elsker dette showet.

Når publikum gjør sitt

Og vi er ikke de eneste! Siden 6. desember har forestillingen vært en suksess. Den eneste ulempen: høringene når ikke nivået til de under fengslingen. Og det er en jevn nedgang i publikum. For eksempel, mandag 27. desember hadde The Cook 1,31 millioner seere, mens syv dager tidligere hadde 1,42 millioner sett programmet. Vi må imidlertid sette ting i perspektiv: disse tallene er fortsatt svært ærefulle. Men ville det være på tide for Cyril Lignac å finne en etterfølger? Vil dette tillate meg å starte M6-programmet på nytt?

Jérôme Anthony: « Jeg hørte dette ryktet om at Cyril skulle byttes ut.»

Dette mener i alle fall ikke kameraten Jérôme Anthony. » Jeg hørte dette ryktet om at Cyril skulle byttes ut. Jeg vet ikke hvor han kommer fra! Jeg, han er kjæresten min: enten er vi sammen eller ikke. Jeg tror også han er en av få som vet hvordan det skal gjøres, lage mat og være vert samtidig, alene, foran kamera, live, starter oppskriftene sine i begynnelsen av programmet, kl. 06:40 i ettermiddag, og kl 19:38 er måltidet klart, vi kan gjøre oss klare og sette oss ned for å spise. Det er en skikkelig utfordring, men den gjør det med en slik avslapping at vi ikke skjønner det. Det er som Fred Astaire når han tapper, det ser ut som det er enkelt!«, betrodde vennen ham til ham Framgang.

Denne uken hadde fans av showet gleden av å oppdage Ophélie Meunier mens de smakte på en torske- og grønnsakspai. Så Coquettes til viltstek med tyttebær og til slutt en norsk omelett med mandler. Denne onsdagen kom også minister Marlène Schiappa for å hjelpe. levende matlaging. Cyril Lignac blir værende på kjøkkenet til slutten av ferien. Men fra 10. januar forlater den skjermene våre. Fordi forretningsmannen og kokken har andre ting å gjøre.

Og mens vi venter på å finne den, er det Norbert Tarayre som tar bestillingene hos Frankrikes beste konditori. Fra nå av vil Cyril Lignac være tilbake med Jérôme Anthony på M6 så snart muligheten byr seg: sommerferie, feiring av slutten av året … Gode nyheter!


Lance Hawkins

"Henivne sosiale medier-nerd. Matelsker. Ond kommunikator. Ivrig ølspesialist. Hardcore bacon-banebryter. Faller mye ned."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.