Overføringer. Zdenek Ondrasek i Norge. Han hadde muligheten til å returnere til Vistula

Den 32 år gamle spissen hadde vært på jakt etter en klubb siden begynnelsen av august – han ble nevnt blant annet i Lech Poznań-sammenheng, men Roko Baturina ble valgt der. Til slutt, dagen før det europeiske markedet stengte, signerte Ondrasek en ettårskontrakt med norske Tromsø IL.

I slutten av juni gikk Ondraseks kontrakt med tsjekkiske Viktoria Pilzno ut, som han spilte 36 kamper for i sesongen 2020/21 og scoret 7 mål. Det var da, ifølge media, muligheten til å returnere til Wisła Kraków. Den syv ganger representanten for Tsjekkia har imidlertid bestemt seg for å flytte til Romania, til FCSB (tidligere Steaua Bucharest).

Der likte Ondrasek imidlertid ikke klubbpresidenten, Gigi Becali, som personlig tok avgjørelsen om å si opp kontrakten med spissen. Han betalte ham også sluttvederlag på 200 tusen. EUR.

I 2016-2018 var Zdenek Ondrasek spissen til Wisła Kraków, som han scoret 21 mål for på 71 kamper. Spesielt i den siste perioden av kampen i Krakow, ble han beundret av fansen: konfrontert med klubbens vanskelige situasjon og mange måneder uten å vinne, bestemte han seg for å spille for Wisła og scoret mange viktige mål for henne. I desember 2018 ble overføringen hans til FC Dallas bekreftet.

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.