OS 2022-odds, spådommer og spill (veiledning)

Odds for ishockey under OL

Noe som virkelig trekker et stort publikum under vinter-OL er ishockey. Ikke minst i Sverige. Derfor tror vi at ishockeyoddsen før OL vil bli populær. Vi kan da justere oddsene som gjelder for å spille på vinnerne av OL i 2022.

Der kan vi se at Sverige er et av lagene som regnes som favoritter. Landslaget hadde planlagt å spille med de beste spillerne i NHL. Pandemien har satt en stopper for dette, noe som trolig vil øke Tre Kronors sjanser til å vinne ishockey i OL.

landslag Unibet aksjer
Russland 2,50
Finland 6.00
Sverige 7.00
Canada 8.00
Tsjekkisk Republikk 12.00
sveitsisk 16.00
Amerikas forente stater 18.00
Tyskland 21.00

Finn en tippebonus for OL i 2022

De som ønsker å satse på spill under OL i 2022 kan også være interessert i å finne en god bonusodds i Sverige. En bonus gir deg mer penger å spille med enn du setter inn. Før en stor liga som OL kan det være en perfekt mulighet til å samle inn tilbud.

De aller fleste olympiske bettingbonuser vil bli tildelt nye spillere. Det er en såkalt velkomstbonus som er tilgjengelig i dag på ulike bettingsider og online odds. Du kan se noen av våre oddsbonustips tilgjengelig under OL i 2022.

Unibet

Hos Unibet vil du kunne spille på mange forskjellige typer odds under OL 2022. Det vil også være en bonus som du får ved registrering. Bonusen deres vil bestå av et risikofritt spill på SEK 100. Dette betyr at du vil kunne plassere et gratisspill.

Dette er også en oddsbonus uten omsetningskrav. Hvis du vinner med ditt risikofrie spill, kan du velge å ta ut pengene dine umiddelbart.

NordicBet

NordicBet har også en velkomstbonus å bruke. Du kan bruke denne bonusen på OS 2022 odds. Her vil det være tonnevis av odds på ishockey og mange andre idretter som langrenn, skiskyting og mye mer. Her kan du også gjøre et innskudd med Swish for enkle betalinger.

Bonusen som er tilgjengelig er verdt opptil 1000 SEK. Den aktiveres fra første innskudd. Tilbudet vil doble ditt første innskudd.

Bet365

Den store bettingsiden Bet365 har selvsagt en olympisk oddsbonus som du kan benytte deg av. Du vil få 1250 SEK i kreditt i spillet. Du kan bruke disse kredittene på alle odds over 1,80 for å omsette bonusen din.

Det er ingenting å klage på når det kommer til deres innsatser. De har veldig høye odds – mange hevder det er det beste sitatet på nettet.

OL-medaljer for Sverige

Sverige har som mål å vinne mange medaljer under OL. Det blir nok populært å tippe på odds på hvor mange medaljer Sverige får totalt. Vi vil oppdatere en liste over medaljer her på Sportal.se når konkurransene starter.

SOK har et mål om at Sverige tar 30 medaljer. Det er et veldig høyt mål og ville bety Sveriges beste vinter-OL noensinne. Vitne hvor sterkt det svenske OL-laget er på forhånd.

Vi har gode sjanser til å vinne medaljer i ishockey, skiskyting, skøyter og freestyle. Det svenske OL-landslaget i langrenn ventes også å vinne mange medaljer, hovedsakelig fra kvinnesiden.

Vi mener SOKs mål er rimelige. Hvis vi er heldige, og alt går bra for Sverige, går de opp i 20 stykker. Vi tror imidlertid vi kommer til å avslutte like under målet, men likevel gjøre et meget godt godkjent vinter-OL.

  • Vårt tips: Sverige vinner 13 medaljer totalt

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.