Stina Blackstenius forlater Häcken: «Du kan velge fritt»

Nå er det klart at Stina Blackstenius forlater Häcken. Og etter alt å dømme går turen til England. Det har vært spekulert i Manchester United, men nå seiler et annet WLS-lag som ny klubbadresse til fotballstjernen.

– Det er klart det er veldig trist å måtte forlate klubben og laget, men jeg føler også at jeg vil fortsette å ta steg i utviklingen min og ser på det som en stor mulighet for meg. Kommer til en ny utfordring, en annen type utfordring. Det er selvfølgelig blandede følelser, men det er veldig trist å forlate alt som har med Göteborg og Häcken å gjøre, sier han i En erklæring.

Sekund hva familielegen opplever det er Arsenal, med tidligere FC Rosengård-manager Jonas Eidevall, som er best plassert på jakten på Blackstenius. Men ifølge GP viste også Chelsea interesse. Dette er de to lagene som for tiden leder Super League for kvinner, som er den øverste kvinneligaen i England.

«En stilling der du kan velge fritt»

Og at det er en jakt på det svenske landslaget, bekrefter Blackstenius sin agent, Linus Gunnarsson.

– Han har nådd en posisjon i karrieren hvor han kan velge fritt, noe som er supergøy. Jeg har jobbet med Stina lenge og jeg synes hun er velfortjent, sier hun til SVT Sport.

Ifølge Linus Gunnarsson vil overgangen være fullført «meget snart».

– Det er midten av januar og han vil begynne å spille fotball. Men akkurat når kan jeg ikke si akkurat nå.

Erstatter det beste Miedema i verden (?)

Dersom Arsenal blir den nye adressen til Stina Blackstenius sin klubb, vil de slå seg sammen med hans tidligere lagvenninne i Linköping, den norske landslagsspilleren Frida Maanum.

Laget inkluderer også «den beste fotballspilleren i verden» ifølge BBC, nederlandske Vivianne Miedema. Men det er uklart om hun blir værende etter overgangsvinduet, rykter har plassert henne i begge lag som PSG og mester CL Barcelona.

SVT Sport tok kontakt med Stina Blackstenius for kommentar.

Andrea Gutierrez

"Tilsatt for anfall av apati. Reiseelsker. TV-spesialist. Frilansskribent. Webaholic."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.