Nyhetene til NRJ-gruppen – Bilde

TV-avdelingen til NRJ-gruppen, som sender kanalene NRJ12, NRJ Hits og Chérie25, har avduket nyhetene om sine programmer for denne nye sesongen. NRJ12 har for første gang annonsert lanseringen av serien «Influences», en ny daglig fiksjon, i hjertet av influencernes verden (65 episoder á 26 minutter). Den sendes mandag til fredag ​​kl. 17.55. Derfor er «Forbrytelser»-programmet presentert av Jean-Marc Morandini mandag klokken 21.05 fornyet i nytt format. Nye kreditter, ny logo, ny oppsummering, ny måte å fortelle på, ny produksjon og nå Jean-Marc Morandini på settet hver mandag kveld for å presentere hver sak.

«Du vil oppdage en veldig innovativ og overraskende ny tittel som tar opp de moderne og svært forankrede kodene til fjernsynet fra 2020-tallet. I tillegg er det med droner og nye rekonstruksjoner at aktiviteten vil åpne for å gi mer plass til de enestående vitnesbyrdene. Denne nye fortellingen forsterker mystikken i historiene og gir fremfor alt mer rom for fakta enn for tolkninger. Forbrytelser, en ny måte å fortelle ulike fakta på, unik for TV, sa gruppen.

På siden av Chérie 25, hvis løfte er «every night a story», vil kanalen sende «Atlantic Crossing» lørdag kveld, historien om den lite kjente kjærlighetshistorien mellom USAs president Franklin D. Roosevelt og prinsesse Märtha, prinsesse Arving av Norge. På menyen til mandagskveldens thriller: «Happy Valley», den modige kampen til en mor som er fast bestemt på å hevne datteren sin … Kanalen vil også tilby «Body of Proof», den amerikanske serien med Megan Hunt og hennes kriminalsaker. Når det gjelder kino, vil Chérie25 presentere «Colette», «The Wife», «The color of feelings», «Ange & Gabrielle» eller til og med «Les gazelles». Kanalen vil endelig foreslå en ny versjon av sitt «Snapped»-program presentert av Evelyne Thomas, denne gangen dedikert til «fatale forførelser».

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.