Norges Signicat kjøper den litauiske leverandøren av e-postløsninger parao Dokobit

mobiltelefon e. signatur i det offentlige anskaffelsessystemet. Foto av Vladimiro Ivanovo (V)

Norsk el. Signicat-identitetsleverandøren har anskaffet 100 % litauisk e-post for et uspesifisert beløp. handlinger av beslutningstaking leverandør UAB sotsobit. Ifølge selskapet vil transaksjonen styrke posisjonene til begge selskapene i de baltiske og skandinaviske landene.

Med Signicat støtter vi e-post. ulike identitetsverktøy, vil vi kunne fokusere innsatsen på innovativ e-post. utvikling av valgte løsninger, ikke e-post. identitetsintegrasjon eller e-post. Gintas Balinas, lederen av Dokobit, blir i rapporten sitert som utviklingen av identitetsbeslutninger.

Ifølge ham vil synergien mellom teknologi og kommersielle selskaper gjøre det mulig å levere eIDAS-tjenestene fra hånd til e-post. identitetsbekreftelse eller e-post. tilgang til administrasjon av livssyklusen til elektroniske dokumenter.

Dokobit fikk 1,66 millioner i fjor. I følge den økonomiske rapporten sendt til Senter for registre, omsatte EUR og tjente 641 000 EUR før skatt. Før salget var Dokobits aksjonærer Gintas Balinas, Marius Blaaitis, Ilvinas Kuusas og Paulius Podolskis, ifølge data fra Registersenteret.

Dokobit treia sigyta mon

Signicat er den ledende leverandøren av elektroniske identitetsløsninger i Europa, med fokus på den regulerte finanssektoren, ifølge rapporten. Selskapets omsetning har vokst fra 24 millioner i fjor. EUR 2019 opp til 42 millioner euro.

I år kjøpte selskapet ytterligere to selskaper, norske Encap Security og Spanias Electronic IDentification, en leverandør av tjenester for asynkron bildegjengivelse.

sigij Dokobit vil vi kunne oppnå rask vekst i europeisk e-post. parao markedsandel, som ikke har blitt brukt så langt, og vi vil styrke laget med eksepsjonelt talent. Sammen vil vi strebe etter å bli den eneste e-posten vi trenger for virksomheten vår. identitetsbasert beslutningstaker, sier Asger Hattel, administrerende direktør i Signicat.

Signicat har kontorer i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Storbritannia, Tyskland, Nederland og Portugal.

Docobit el. valgbeslutninger vil fortsette å operere under samme merke.

Verdien av transaksjonen er ikke offentliggjort. Transaksjonen ble gjennomført i samarbeid med advokatfirmaene Ellex Valiunas, Sorainen og Wikborg Rein.

Velg selskapene og temaene som interesserer deg. kilder

Rayti kommenterer

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.