Nederland tapte sitt sikre opprykk til M¦ 2022 på fire minutter! Show of France og Mbappé Football

Før lørdagens siste kamper i nest siste kvalifiseringsrunde i europeisk sone var det kun to landslag i Qatar: Tyskland og Danmark. På lørdag ble tre andre lag med dem: vinnerne av gruppe D, E og G.

Se videoen
Dette kan bli den nye stjernen på det polske landslaget. «Eufori blant fansen»

Gruppe D

Etter en høy seier på Stade de France i Paris over Kasakhstan til 8 mot 0, er det franske landslaget, som forsvarer tittelen, sikre på kamp i VM. Didier Deschamps» lag ledet allerede 3-0 etter Kylian Mbappe sitt hattrick til pause, så scoret Karim Benzema (to), Adrien Rabiot og Antoine Griezmann flere, og med sitt fjerde mål. resultat etablerte Mbappe.

I den andre kampen i denne gruppen, på lørdag, oppnådde Finland en veldig viktig seier, og slo Bosnia Hercegovina 3-1, og spilte uten en stjerne, Edina Dzeko. Finnene vinner, til tross for at de måtte håndtere de ti etter Raitalas røde kort i det 37. minutt for en brutal felling på Kolasinac. Forss, Lod og O’Shaughnessy scoret mål for finnene, mens Menalo scoret et hederlig mål.

For mer sportsinnhold, vennligst besøk Gazzetta.pl!

Takket være denne seieren rykket Finland opp til andreplass på stillingen med 11 poeng, og befant seg kun bak Frankrike (15 poeng) og eliminerte Bosnia-Hercegovina fra kampen om sluttspillet (7 poeng). I siste runde skal finnene spille hjemme mot Frankrike og forsvare sin topoengsledelse over tredje Ukraina, som møter Bosnia-Hercegovina borte.

Resultater:
Frankrike – Kasakhstan 8: 0 (Mbappe 6 «, 12», 32 «, 87», Benzema 55 «, 59», Rabiot 75 «, Griezmann 84»-k.)
Bosnia-Hercegovina – Finland 1-1 (Menalo 69 «- Forss 29», Lod 51 «, O’Shaughnessy 73»)

Bord:
1. Frankrike – 15 poeng, mål: 16:3
2. Finland – 11 poeng, 10:8
3. Ukraina – 9 poeng, 9:8
4. Bosnia-Hercegovina – 7 poeng, 9:10
5. Kasakhstan – 3 poeng, 5:20

Siste kampdag (tirsdag, 20:45): Finland mot Frankrike, Bosnia-Hercegovina mot Ukraina.

Landet med nesten 40 millioner mennesker har blitt gal. Han kan komme tilbake til VM etter 36 år! «Den gyldne generasjon»

Gruppe E

Et annet sikkert billettlag for Qatar er det tredje laget i det siste verdensmesterskapet – Belgia. Belgierne hadde ingen problemer i kvalifiseringsrunden. Etter hjemmeseieren over Estland (3-1 av Christian Benteke, Yannick Carrasco og Thorgan Hazard) sikret Roberto Martinez sine spillere førsteplassen i gruppe E med 19 poeng av 21 mulige.

I den andre kampen i denne gruppen ga det walisiske laget ingen sjanse til Hviterussland, og vant med selvsikker 5-1. Takket være denne seieren hoppet Wales til andreplass med tre poengs ledelse over Tsjekkia Disse to lagene skal kjempe om andreplassen i siste runde.

Wales må ikke tape mot Belgia hjemme eller håpe at tsjekkerne ikke slår Hviterussland på hjemmestadion. Skulle Wales tape og tsjekkerne vinne, vil våre sørlige naboer gjerne rykke opp til sluttspillet, med mindre seire og tap i begge kampene er et mål – da vil antall mål være avgjørende. Interessant nok vil både tsjekkerne og waliserne spille i sluttspillet: Ett lag går videre mot dem fra andreplass, og tredjeplassen går videre som vinneren av League of Nations-gruppen (sammen med Østerrike).

Resultater:
Belgia – Estland 3:1 (Benteke 11 «, Carrasco 53», T. Hazard 74 «- Heaven 70»)
Wales – Hviterussland 5: 1 (Ramsey 3 «, 50′-k., Williams 20», Davies 77 «, Roberts 90» – Koncewoj 87 «)

Bord:
1. Belgia – 19 poeng, mål: 24:5
2. Wales – 14 poeng, 13:8
3. Tsjekkia – 11 poeng, 12:9
4. Estland – 4 poeng, 9:19
5. Hviterussland – 3 poeng, 7:24.

Siste kampdag (tirsdag, 20:45): Wales mot Belgia, Tsjekkia mot Hviterussland.

Norge Latvia fotball VM 2022«Latter». Det mest skuffende europeiske laget mister sjansene til VM

Gruppe G

I gruppe G var lørdagens nøkkelresultat Norges oppsiktsvekkende målløse uavgjort mot Latvia. Da de spilte uten den skadde Erling Haaland, klarte ikke nordmennene å slå underdogen og tapte andreplassen til Tyrkia, som slo Gibraltar 6-0 uten problemer.

Den store sjansen til å ta 1. plass ble kastet bort av Nederland, som hadde 2-0 i Podgorica med Montenegro i lengden takket være to mål fra toppscoreren i elimineringen – Memphis Depay (11 mål). I det 82. minutt begynte imidlertid montenegrinerne å gjenvinne nederlagene: målene til Vukotić og Vujnovic avsluttet kampen med uavgjort 2:2 som gjenåpnet konkurransen om seieren i gruppe G.

Hvem som vinner direkte opprykk til VM og plass i sluttspillet avgjøres av siste runde, der Norge spiller borte med Nederland, og Tyrkia med Montenegro. Alle tre – Nederland, Tyrkia og Norge – kan glede seg over gruppeseieren på tirsdag og nyte smaken, og blir nummer tre i konkurransen.

Uavgjort med Norge er nok for opprykk til Nederland: da har de 21 poeng, og for å ta Tyrkia bør Tyrkia vinne med Montenegro og ha en bedre målbalanse enn «Oranje» – og nå er balansen dårligere enn 13 mål. ! For at Norge skal gå videre må de vinne og regne med uavgjort eller tap for Tyrkia; i tilfelle seier til tyrkerne vil det være avgjørende utligningen av målene, etterfulgt av målene som scores.

Tyrkia må vinne for dette og regne med Norges seier, men ikke for mye til at tyrkerne har en bedre målbalanse.

Resultater:
Norge – Latvia 0:0
Turcja – Gibraltar 6: 0 (Akturkoglu 11 «, Dervisoglu 38», 41 «, Demiral 65», Dursun 81 «, Demiral 84»)
Montenegro – Nederland 2: 2 (Vukotić 82 «, Vujnović 86′ – Depay 25»-k., 54 «)

Bord:
1. Nederland – 20 poeng, mål: 31:8
2. Tyrkia – 18 poeng, 25:15
3. Norge – 18 poeng, 15:6
4. Montenegro – 12 poeng, 13:13
5. Latvia – 6 poeng, 8:13
6. Gibraltar – 0 poeng, 3:40

Siste kampdag (tirsdag, 20:45): Nederland mot Norge, Montenegro mot Tyrkia, Gibraltar mot Latvia.

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.