Romain Dubruque, denne treneren fra Norge ble født i Forbach

For de som fortsatt tviler på ambisjonene til Saint-Dié-klubben, bør den nye manageren han nettopp har ansatt ferdig med å overbevise dem. Tenk bare, alle president Zanchetta gikk for å se etter treneren som skal ta seg av damelaget sitt og hans -18 år … i Norge.

Dette innholdet er blokkert fordi du ikke har godtatt sporerne.

Ved å klikke på » Jeg aksepterer «, vil plotterne bli deponert og du vil kunne se innholdet .

Ved å klikke på «Jeg aksepterer alle sporstoffer», godkjenner du deponering av sporstoffer for lagring av dataene dine på våre nettsteder og applikasjoner for personlig tilpasning og annonseringsmålretting.

Du har muligheten til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst.
Administrer valgene mine


OBS, ikke noe internasjonalt markedsvindu hvor påtalemyndigheten Mino Raiola ville ha grepet inn! Nei, Vosges-klubben nøyde seg rett og slett med å publisere sitt anbudsutlysning med tradisjonelle midler og et svar, det mest overbevisende, kom fra Skandinavia.

Så hvis du forventer å se en høy, muskuløs blondine med en nordlig aksent, på en måte som en Thor-lookalike fra Marvel-filmer, vil du snart bli skuffet. Normalt, siden Romain Dubruque ble født i… Forbach. For sildebasert eksotisme vil det derfor være nødvendig å stryke.

To korsbåndsbrudd

Dette stopper ikke denne 32 år gamle gutten fra å ha reist mye: «Jeg har ikke hatt sjansen til å gjøre alt som er sentrum for håp, treningssenteret. Jeg gikk fra klubb til klubb og gjorde meg slik. Jeg begynte i Forbach. Senere dro jeg til Brax nær Agen, Ramonville-Saint-Agne nær Toulouse, Toulouse, Jacou nær Montpellier og deretter til Teyran. Det var her jeg begynte å trene og få mine føderale grader. «

Konsekvensen spesielt av de faglige endringene familien hans opplevde: «Vi forlot regionen da jeg var ferdig med universitetet og gikk til Agen. Deretter gikk jeg gjennom Auch og Toulouse for studiene mine ved IUT. «

Øyeblikket da alt gikk galt: «Jeg krysset det samme kneet to ganger på to år. Første gang benyttet jeg anledningen til atlet. Det var her jeg begynte å spille på et interessant nivå i N3, N2, fordi jeg fysisk hadde det bra. Men noen måneder senere ble jeg skadet igjen. Det var litt vanskelig mentalt og det var der jeg begynte å trene i helgene og få føderale grader. «

Nasjonal preferanse

Nok til å føre Lorraines til Norge. Mer eller mindre direkte: «Med partneren min ønsket vi å oppdage en annen kultur, en annen livsstil. Vi visste ikke hvor vi skulle gå. Vi ville reise og det viste seg at Norge ikke er veldig langt unna. Det er 3-4 timer med fly og det er et veldig vakkert land med fjorder og fjell overalt, som elsker sport og natur. «

Dette innholdet er blokkert fordi du ikke har godtatt sporerne.

Ved å klikke på » Jeg aksepterer «, vil plotterne bli deponert og du vil kunne se innholdet .

Ved å klikke på «Jeg aksepterer alle sporstoffer», godkjenner du deponering av sporstoffer for lagring av dataene dine på våre nettsteder og applikasjoner for personlig tilpasning og annonseringsmålretting.

Du har muligheten til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst.
Administrer valgene mine


Etter to år med dømming for klubbene Stavanger, Hinna og Tasta, har Romain Dubruque likevel bestemt seg for å komme tilbake på landslaget. Uten å angre: «Vi dro på grunn av menneskene. I regionen jeg var i sa vi ikke farvel. De er veldig fjerne. Hvis de fester, vil de elske alle og etter det kjenner vi oss ikke igjen og går videre med livene våre. Det er vanskelig å ha norske venner når man er utlending. Jeg hadde tyske, franske, makedonske, rumenske og svenske venner. Men ikke nordmenn! «

Og ikke bare: «Jeg søkte Sula-klubben, som spiller i Eliten, fordi de søkte trenere til reserver og -18-ere. Men de svarte aldri. Jeg insisterte og det ble forklart meg at de prioriterte nordmenn. En nasjonal preferanse som gjør Saint-Dié glad.

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.