Millan slår langtidsrekord i Firenze | Nyheter, sport, jobb


NIAGARA, Wisconsin – Mens det var mange imponerende individuelle og lagprestasjoner på Niagara Invite på Badger Field torsdag, skilte Firenze senior Patrick Millan seg ut.

Millan løp for det kombinerte Florence-Niagara-laget, Northwoods Storm, og brøt Florence High Schools rekord på 51 år på 200m ved å løpe 22,74, 0,36 sekunder raskere enn den forrige rekorden satt av Mike Weber i 1971.

På det tidspunktet vant Millan 200 på Niagara Invite og la til en seier i 100 også, og hjalp Northwoods Storm Boys (121) til å bli nummer to bak lagmesteren Iron Mountain (168). Norge (118), Crivitz (92), North Dickinson (66), Forest Park (47) og Republic-Michigamme (43) fullførte shortlisten.

Når det gjelder jentene, slo North Dickinson feltet med 130 poeng, syv foran toer Northwoods Storm. Iron Mountain (87), Crivitz (86), Norge (74), Forest Park (61), Carney-Nadeau (35) og Republic-Michigamme (18) fulgte.

Gutta fra Mountaineer var eksepsjonelle på dagen, og vant åtte arrangementer. Luke Ruble ledet an med seire på 800, 1600 og 3200. I tillegg ledet Joey Colavecchi flokken i høydehoppet og Matthew Colavecchi vant i trippelhoppet.

Iron Mountain vant også tre av de fire stafettene: 400 (Max Jayne, Kurt Adiao Ryan og begge Colavecchi), 800-stafetten (Bryce Davis, Ryan og Colavecchi) og 3200 (Will Fairchild, Joey Lundholm, Oskar Kangas og Adam Krackenberger).

«Vi er veldig heldige som har et så balansert guttelag i år», Iron Mountain-trener Karen Ellis sa. «Å delta i så mange arrangementer er ikke en lett oppgave, men gutta i alle kategorier – distanse, sprintere og stevner på banen – gjorde en fantastisk jobb i dag.»

Andre individuelle vinnere av guttene inkluderer: Blake Smith fra Northwoods Storm i 110 hekk og 300 hekk, Chase Carlson fra Norge i kule og Evan Bruemmer fra Northwoods Storm i diskos.

North Dickinson 1600-stafetten til Nick Conery, Antonio Inglese, Steven Holmes og Spencer Kramer vant også en seier.

I kvinnenes konkurranse tok de nordiske kvinnene seire fra Chrislyn Inglese på 300 hekk, Aubrey Applekamp i høydehopp, 1600 stafetten til Micah Lindholm, Ashton Hord, Vanessa Lindholm og Applekamp og 3200 stafetten til Madelyn Applekamp, ​​Vanessa Lindholm, Mya Grunlund og Jessica Harwath.

Andre lokale individuelle vinnere inkluderer: Kamdan Johnson fra Northwoods Storm på 400m og 100 hekk, Taylor Adams fra Norge på 3200 og 300 hekk, Gabrielle Carey fra Iron Mountain på 1600 og Bella Pickett fra Iron Mountain i tresteg.

Pickett, sammen med Chloe Maycroft, Emma Ellis og Anja Kleiman, vant både 400 og 800 stafetten for Mountaineers.

«Jeg er så stolt av jentene og hvor hardt de har jobbet i dag», sa Ellis. «Med bare 10 jenter kom de alle frem og fylte noen hull og presset seg virkelig. Jeg har sett mye forbedring totalt sett, og å se så mye i starten av sesongen er veldig spennende.Dagens siste nyheter og mer i innboksen din


Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.