Martha Louise of Norway: A Terrible Health Drama

Det er et skjebneslag for prinsesse Märtha Louise av Norge. Partneren hennes Durek Verrett er alvorlig syk og kjemper for livet. Han trenger akutt hjelp nå!

Klarer Märtha Louise av Norge å redde partneren sin?

Den norske prinsessen er svært bekymret for partneren sin. Ifølge «BILD» er partneren hans Durek Verrett alvorlig syk. 47-åringen har akutt behov for en donornyre og må nå også i dialyse flere ganger i uken. Fra hans miljø bør man si: «Dette er verre enn tidligere antatt». Så forferdelig! Märtha Louise vil sikkert få det vanskelig med dette. Prinsessen vil selvfølgelig ikke bare se på, hun vil redde sin elskede partner. Foreløpig er det imidlertid uklart om prinsessen er en passende giver. Så det er bare å riste og håpe på det beste.

Big Schlager.de årlig avstemning 2021

Märtha Louise fra Norge står overfor en prøvelse

Det er ikke første gang Durek må kjempe for livet. Søsteren hans ga ham en nyre i 2012. Hans daværende partner skal ha avslørt: «Han ble diagnostisert med uhelbredelig nyresykdom. Plutselig sluttet hjertet hans å slå. En lege erklærte ham død, men en annen vekket ham opp igjen. Med suksess.» For en skrekk idé. Og nå må Durek innse det igjen. En skikkelig prøvelse for paret. Det er å håpe at det snart kan bli funnet en donornyre til partneren hans, og at han snart blir frisk.

Prinsesse Victoria: Trenger Daniel en ny nyre?

Milo Pascall

"Lidenskapelig spiller. Venn av dyr overalt. Generell alkoholevangelist. Banebryter for sosiale medier. Zombie-nerd."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.