Kristin Kaspersens kjøp av millionluksus: detaljene i båten

Kristin Kaspersen, 52, er sammen med søstrene sine, kjent med boken om moren Barbro «Lill-Babs» Svensson, og har tidligere sagt at morens død gjorde henne mindre redd for døden.

– Vi er en sånn familie at alle kommer sammen. Ikke alle synes det. Men alt vi hadde rundt henne den måneden var veldig vakkert, så jeg føler meg ikke en smule redd for døden på denne måten lenger.

Men selv om Lill-Babs nå er langt fra jorden, går livet videre for søstrene og Kristin Kaspersen ser frem til en herlig sommer.

– Jeg har mange morsomme sommerplaner. Men det skjer så mye, mange som gifter seg, jeg drar på fest, jeg drar til Gotland, jeg drar til Järvsö, jeg drar til faren min i Norge. Jeg gleder meg til sommeren kommer, men jeg elsker å ha den foran meg, sier hun til Hänt.

Men planer er ikke det eneste morsomme som skal skje i sommer – han har faktisk gjort et skikkelig luksuskjøp.

– Jeg får ny båt i mai. Så det kommer til å bli supergøy, skulle ønske det var det. Den første turen går til skjærgården et sted.

Båtbygger Nimbus la ut bilder av Kristin Kaspersen og hennes nye båt på Instagram.

«Vi ønsker deg en herlig sommer ved sjøen Kristin», skriver de.

Detaljene til den nye luksusbåten

Båten Kristin Kaspersen traff er en Nimbus W9 ifølge Instagram.

Båten er «godt utstyrt» og perfekt for de som «setter pris på funksjonell skandinavisk design, enkelhet, sikkerhet og oppmerksomhet på detaljer», ifølge nettstedet.

Hvis Kaspersen vil ha med en person for natten, er det greit fordi det er to senger. Den er 9,34 meter lang og kan løpe over 40 knop.

Nøyaktig hva kostnadene til Kaspersen-båtene er er uklart, men ifølge Hänt koster tilsvarende båter rundt 2,3 millioner svenske kroner.

https://www.instagram.com/p/CdnuYSjMnFc/

LES MER: Kaspersens rørende ord etter Lill-Babs død
LES MER: Lill-Babs siste testamente: kallet til døtrene hennes

Andrea Gutierrez

"Tilsatt for anfall av apati. Reiseelsker. TV-spesialist. Frilansskribent. Webaholic."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.