Koreanske smaker blant årets grillnyheter fra Kronfågel
Mange svensker velger å legge kyllingen sin på grillen og med grillsesongen rett rundt hjørnet er nå Kronfågels utvalg av griller i butikk. Den består av syv grillprodukter som er enkle å tilberede, hvorav to er spennende nyheter. En av dem er koreansk kyllinglårfilet med lukket glasur med sesam- og paprikasmak.

– Det er mange grunner til å velge svensk kylling til grilling i sommer. I tillegg til sin fantastiske ernæringsprofil og lave klimapåvirkning er den veldig god og verdsatt av hele familien. Vi håper bredden i sortimentet vårt vil appellere til mange: både de som liker å gjøre det grunnleggende arbeidet og smaksette kyllingen sin, men også de som ønsker å forenkle kjøp av et ferdigprodukt som kun er til grilling. . Jeg lover i alle fall at det blir en veldig god smaksopplevelse, sier Richard Alpklint, produktsjef i Kronfågel.

Nye smaker og populære klassikere
Ikke mindre enn syv grillprodukter finner du på Kronfågel, der koreansk lårfilet med paprikaglasur og kyllingbiter med hvitløk, sitron og urter er nytt av året. Blant andre produkter kan du finne store favoritter som Kyllingbiff med trøffel og Kyllingleggfilet med svart hvitløk.

– Koreansk grillmat er noe vi har sett gå på trend en stund og egenskapene til lårfileten sammen med den søte og nøtteaktige glasuren blir noe utenom det vanlige. Liker du asiatiske smaker gis denne kyllingen på grillen. Spis den med kimchi, chilimajones og varme bønnespirer. Server enkelt i et salatblad og sommerkvelden er trygg, sier Stefan Superti, matsjef i Kronfågel.

Informasjon om Kronfågel 2022 BBQ-serien
All Kronfågels kylling kommer fra svenske gårder. Grillprodukter er tilgjengelig for kjøp fra ICA, Coop og Citygross i v15-26. Mer informasjon om utvalget i vedlagte dokument. For inspirasjon og oppskrifter, besøk: kronfagel.se

Hvis du ønsker produktprøver eller har spørsmål, vennligst kontakt: sandra.engstrand@kronfagel.seSandra Engstrand
Innholds- og kommunikasjonsspesialist, Kronfågel

Telefon +46 730 87 20 78
Sandra.engstrand@kronfagel.se

Kronfågel er en del av Scandi Standard, en av de største produsentene av kyllingmatprodukter i Nord-Europa med lederposisjoner i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Irland. Hver dag, i alt vi gjør, sørger vi for at produktene våre oppfyller de høyeste kravene til kvalitet, innovasjon og bærekraft. Våre sterkeste merkevarer er Kronfågel, Danpo, Den Stolte Hane, Naapurin Maalaiskana og Manor Farm. Til sammen er vi rundt 3000 ansatte og har en omsetning på rundt 10 milliarder SEK. Les mer på www.scandistandard.com og www.kronfagel.se

stikkord:Andrea Gutierrez

"Tilsatt for anfall av apati. Reiseelsker. TV-spesialist. Frilansskribent. Webaholic."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.