KG Construction Group: I 2022 forventer vi en økning på 65 % i salgsinntekter

Bedriftsbilde

KG Constructions Group (KGC), et selskap som designer og produserer aluminium-glassstrukturer og ventilerte fasader, bygger en fabrikk, åpner filialer i utlandet og forventer å øke inntektene med 65 % i år.

«Foreløpig er nivået på godkjente bestillinger for 2022-2023 det høyeste i historien til KG Constructions Group og når over 115 millioner euro. I løpet av de kommende månedene forventer vi å øke vognen med bekreftede bestillinger med ytterligere 50 dollar- 60 millioner dollar i 2023-2024. Euro. KGC-gruppen har ennå ikke hatt en ordrekurv av denne størrelsen, «siterer rapporten Linas Karžinauskas, daglig leder i KGC.

Fjorårets resultater holdt seg stabile til tross for den pågående pandemien, mangelen på kvalifisert arbeidskraft og den fortsatte stagnasjonen i råvare- og energipriser.

I følge ikke-sertifiserte data avsluttet KG Constructions Group året 2021 med 43 millioner. Salgsinntekter i euro. De var 10 % lavere enn i 2020. Ifølge ikke-sertifiserte data forventes konsernets EBITDA i 2021 å nå 5 millioner. Euro da EBITDA i 2020 var 7,07 millioner. EUR.

2022 forventes 70 millioner. Inntekter i euro, 2023 – 100 millioner euro.

«I 2021 har vi nådd målene våre med suksess. I juli begravde vi en symbolsk kapsel og fornyet designet til en ny moderne fabrikk, som har modnet i 8 år. Det vil være en av de største og mest moderne aluminium-glassfasadekonstruksjonsfabrikkene i Nord-Europa», sier L. Karžinauskas.

Prosjektet forventes ferdigstilt i midten av dette året. Byggingen er allerede i full gang, med totale utviklingsinvesteringer på 15 millioner. EUR.

Byggingen av det nye anlegget vil skje i to faser. I første fase i år skal det bygges 13.800 kvadratmeter. m fabrikk med en administrativ bygning, hvor selskapet investerer 10 millioner. EUR. Ytterligere 5 millioner. Eur investerer i nytt innovativt utstyr og teknologiske linjer. Den gamle fabrikken vil fortsette i drift.

I andre utbyggingsfase i år vil selskapet begynne å planlegge ytterligere 13.500 kvadratmeter. m produksjonsbygg med administrasjonsbygg, som skal brukes til nye produksjonsaktiviteter og produkter til konsernet. Oppstart av andre byggetrinn er planlagt til 2023-2024. Utvidelsen vil øke produksjons- og administrasjonsarealet til 35.000 kvadratmeter. m.

Samtidig etableres utenlandske filialer: KGC Facades UK Ltd i Storbritannia, ansvarlig for utvikling av salg og prosjektgjennomføring, og KGC Switzerland AG, et designselskap i Sveits, ansvarlig for design og i fremtiden implementering av prosjektet i det lokale markedet. Det er registrert et nytt selskap i Norge, KGC Norway AS, som skal drive med prosjektforskning og prosjektledelse.

Selskapet har i dag 462 ansatte. Vi planlegger å skape over 200 nye arbeidsplasser det neste året.

I følge Center of Registers eier UAB KG Constructions Group UAB KG Constructions, UAB KG Service, UAB KG Transportas, UAB KG Energija, KGC Denmark ApS, KGC Facades UK Ltd, Switzerland AG, UAB KGC Norge, UAB KGC Sverige, UAB Lignas , Lignas AB.

UAB KG Constructions Group er også aksjonær i en konkurrent UAB Staticus: den eier 6,21 % av aksjene i UAB Staticus.

Velg selskapene og temaene som interesserer deg – vi informerer deg med et personlig nyhetsbrev så snart de er omtalt i «Verslo žinios», «Sodra», Registersenter, etc. kilder.