«Ingen PlayStation 5 for Sinterklaas», 300 000 mennesker krever bare 1 800 spillkonsoller | Spill

Cool Blue gir bort 1800 nye PlayStation 5-konsoller. Du kan ikke vinne den, du har bare muligheten til å kjøpe en. 300 000 mennesker har allerede søkt. På grunn av den verdensomspennende mangelen på databrikker, sliter Sony med et enormt etterslep av leveranser av den nye spillkonsollen. Vår spillekspert forklarer: «Mangelen vil vare i hvert fall til neste år».
«Mangelen er spektakulær og vedvarende,» rapporterer vår spillekspert Ronald Meeus. «Dette har å gjøre med den verdensomspennende mangelen på sjetonger som brukes til PlayStation 5. Dessuten ble produksjonen stanset en stund på grunn av korona-pandemien.»

Høy etterspørsel og lavt tilbud har vært et problem i mer enn ett år. «Hvis du bestilte en PlayStation 5 i september i fjor, var du heldig som hadde den i sommer», melder Meeus. En gjennomsnittlig PlayStation selger 100 millioner enheter, så etterspørselen etter spillkonsollen er enorm.

ikke helbrede

«For øyeblikket er det ingen forbedringer å komme», mistenker spilleksperten vår. Ifølge ham vil mangelen helt sikkert vare til neste år. «Det er et forgjeves håp at du fortsatt vil kunne kjøpe en PlayStation 5 til Sinterklaas eller til slutten av året i år», avslutter Meeus.

Sony, selskapet som lager PlayStation, merker ikke økonomisk noen av disse manglene. De fikk rekordoverskudd i fjor. Dette skyldes hovedsakelig at folk begynner å gamble mer på grunn av kronekrisen.

Se også: PlayStation 5 solgt for over 20 000 euro

Se også vårt førsteinntrykk og anmeldelse av Playstation 5:

Regina Becker

"Typisk alkoholutøver. Subtilt sjarmerende sosiale medier-elsker. Freelance zombie-forsker. Popkultur-banebryter."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.