«Ingen klarte å få meg»

OL i Beijing innvies om drøye to uker. Og både svenske og norske skiskyttere lader for tiden i stor høyde i Italia.

Men ikke Johannes Thingnes Bo.

Den norske skiskytterstjernen dominerte forrige sesong og vant verdenscuppen sammenlagt.

Men denne sesongen har ikke Thingnes Bö gjort det like bra. Så langt har det kun blitt én individuell seier, det var på sprinten i franske Annecy før jul.

I det siste løpet for Johannes Thingnes Bö gikk det imidlertid dårlig igjen, i Oberhof gikk han ikke bedre enn på 28. plass på sprinten og 21. i starten.

Og da de andre mannlige norske skiskytterne dro til italienske Lavazé etter Oberhof-løpene, dro Thingnes Bö hjem til Norge og til hytta i Sjusjöen hvor han låste seg inne med kone og sønn.

– Ingen har klart å kontakte meg den siste uken. Jeg tilbrakte en uke her hjemme hvor jeg fokuserte på hva som skal skje i fremtiden og ikke hva som har skjedd. Jeg ville være for meg selv, hodeskallen trengte en pause fra det hele, forteller Johannes Thingnes Bö til Norwegian TV2.

«Hjelp meg å stå opp»

Mens han bodde på hytta fikk imidlertid Johannes Thingnes Bö besøk av foreldrene, og da oppsto en spesiell situasjon.

– Det er sjelden familien Bö har eliteidrett i spissen når vi møtes. Men denne gangen la jeg også merke til på mamma og pappa at de hadde et dytt for å hjelpe meg med å reise meg på to bein. Foreldrekjærlighet på sitt beste. Det var en laginnsats av alle for å sette meg i best mulig form før OL, sier Thingnes Bö.

TV: Stina Nilsson tatt ut til OL

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.