Incel-gutter og angst i Ida ungdomsserien tar ansvar

Neste ungdomssatsing i strømmetjenesten

Den nye norske dramaserien Ida tar ansvar har premiere på Viaplay søndag 30. januar. Her er den offisielle traileren.

Den nye originale Viaplay Ida tar ansvar er en Dark Youth-serie basert på forfatteren Kjersti Halvorsensin kritikerroste debutroman med samme tittel, med Elli Rhiannon Müller Osborne (Psychobitch, Utøya) i hovedrollen.

Serien skildrer unge mennesker og engstelig psykologistudent Ida, besatt av katastrofale tanker. Fremfor alt frykter hun terrorisme, og når hun møter englegutten Axel, er hun overbevist om at han er en fremtidig skoleskytter og at jobben hans er å stoppe en katastrofe.

Arthur Hakalahti (Skam, tre nøtter til Askepott), Mohamed Aden Ali Og Sofia Tjelta Sydness (Slett meg) er noen av skuespillerne.

Se traileren til Ida tar ansvar:

Med Ida tar ansvar Viaplay fortsetter sin storsatsing på ungdomssjangeren. Noen av de store hitene fra i fjor var Torden i hjertet mitt, Trio Og En slags og neste år kommer en ny sesong av det anerkjente ungdomsdramaet Slett meg.

Rikke Gregersen er regissøren av serien, produsert av Anagram Norge. Utøvende produsenter er Anne Kolbjørnsen og Ole Mario Araldsen. Den utøvende produsenten av NENT Group er Jonas Møller.

Fellesepisodene til Ida tar ansvar publiseres på Viaplay søndag 30. januar.

Annen lesning:

Andrea Gutierrez

"Tilsatt for anfall av apati. Reiseelsker. TV-spesialist. Frilansskribent. Webaholic."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.