Han vant, derfor 48. plass. Fullstendig isolasjon av stjernen. «Jeg er fraværende for alle»

Halvor Egner Granerud gjør det kjemisk denne sesongen i verdenscuppen. Tre ganger var han på topp tre i konkurransen, men også en gang kvalifiserte han seg ikke til topp «30» og tok kun 48. plass. Ikke nok med det, han har ikke engang kvalifisert seg til konkurranseserien to ganger! Nordmannen har 361 poeng og ligger på tredjeplass sammenlagt. Etterfulgt av tyskeren Karl Geiger (594 poeng) og japaneren Ryoyu Kobayashi (496 poeng).

Se videoen
Kobayashi mot resten av verden. Brutal kunngjøring av 4 Hills-turneringen

Slutt på karrieren! Den titulerte skihopperen går av for andre gang

Granerud trenger stillhet

Granerud bestemte at han ikke ville snakke med journalister med det første.

– Jeg vil nyte julen med mine kjære, uten å føle at jeg må svare på ulike spørsmål, enten jeg må sende sms eller planlegge når jeg kan ta et intervju. Å snakke med journalister, enten personlig eller på telefon, er slitsomt og tidkrevende, og alle stiller de samme spørsmålene. Så jeg bestemte meg for å isolere meg fra verden og tilbringe julen i en liten familiekrets. Jeg kommer heller ikke til å være aktiv på sosiale medier, med mindre jeg plutselig får lyst – sa Granerud til Dagbladet.

Nordmannen leter stadig etter årsaken til den skjeve formen.

– Det er en ekstra belastning å måtte finne ut hva som skjer med hoppene mine. Hvorfor kan jeg vinne en serie med tester og deretter bli nummer 48? Noe er galt, og det er ikke bare teknologien. Så jeg må rydde og nullstille hodet og for det må jeg være helt isolert, la Granerud til.

Vi kjenner sammensetningen av det polske laget på 4 Hills-turneringen!  Doleżal avslørte korteneVi kjenner sammensetningen av det polske laget på 4 Hills-turneringen! Doleżal avslørte kortene

I et intervju med avisen «Budstikka» innrømmet han at han denne sesongen ikke føler seg presset slik han gjorde for ett år siden.

– Den gang forventet hele Norge en seier, eller i det minste en pallplass, og nå føler jeg meg fremmed og har det bra, sa Granerud.

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.