Florence treffer Niagara med tidlig eliminering | Nyheter, sport, jobb

University of Niagara-slugger Christian Hedmark (5) prøver å hoppe over merket til Firenze-fangeren Logan Schuls (23) under en baseballkamp mellom de to lokale rivalene fredag ​​i Niagara. Til tross for Hedmarks atletiske forsøk på å score, klarte Schuls å merke Badgers andreplass i Bobcats» 13-5 seier utenom konferansen. (foto av Dennis Mansfield / Daily News)

NIAGARA, Wis. – Bryce Leffler ledet en kamp med 16 treff med to dobler, en trippel og en singel sammen med fem RBI-er og Florence varsity boys» baseball-lag scoret ni løp i den andre omgangen på vei til en 13-5 seier på Niagara. gjest fredag ​​kveld.

Fire andre Bobcats har spilt inn flere treff i spillet: Evan Johnson med et hjemmeløp og to singler, Tyler Novak med tre singler og William Kelley og Logan Schuls med to singler hver.

«Jeg var fornøyd med måten laget vårt slo ballen på i kveld», Florence-treneren Kris Johnson sa det.

Cole Sweig startet på haugen for Florence og slo seks baseballomganger med to slag. Han slo seks og gikk fire i seieren.

«Cole Sweig hadde nok en solid lanseringsprestasjon», sa trener Johnson.

Sweig landet også to treff, det samme gjorde Kelley og Schuls.

Niagara scoret to mål i den innledende omgangen og deretter tre til i den syvende. Christian Hedmark kjørte i to løp og Mason Richtig gikk 2 for 3 for Badgers.

Lørdag reiste Bobcats til Gillett og beseiret Tigers 6-2. Firenze lå under 2-0 etter fire omganger, men svarte med to poeng i den femte og slo deretter vertene med fire poeng i den syvende for å vinne. Schuls rev en dobbel to ved å eliminere to løp i løpet av den syvende nøkkelomgangen.

«Laget trakk ut noen betimelige skudd i den syvende omgangen når vi trengte det,» sa Kris Johnson.

Evan Johnson og Trent McLain sammen for et to-skudd for Florence. Johnson slo de første fem omgangene og eliminerte syv med to tillatte løp. McLain fortsatte med å registrere seieren, og gjorde to omganger med ett treff tillatt og fire K.

Schuls gjorde to dobler og Kelley spilte inn to singler for Florence, som slo Gillett 7-2.

RIDDERNE ÅPNER MED SØPPEL

NORGE – Etter flere utsettelser, startet Norges høyskolebaseballag sesongen fredag ​​med en dobbelheader som besøkte Superior Central på en Skyline Central Conference-kamp i Norge.

I åpningen brukte Knights Nolan Amundson og Alex Ortmans enkeltskuddkasting for å stoppe Cougars 3-1. Norge scoret to mål i det første og la til enda et poeng i det fjerde og holdt så unna Superior Centrals restitusjonsforsøk etter et poeng i det sjuende.

Amundson slo de første 4.1 omgangene og stengte Cougars uten treff. Han gikk fem og slo åtte. Orman gikk inn i den femte og fullførte kampen, noe som ga et uopptjent poeng med seks strikeouts.

Amundson, Chase Carlson og Brent Lagina kjørte i et løp hver og Ian Popp sendte 2 mot 2 med et poeng for Knights.

I finalen hoppet Knights på Cougars i syv løp i den første og avsluttet kampen tidlig med fire til i den fjerde. Carlson noterte en dobbel og to RBI for å lede Norge-angrepet. Isaac Lorenzoni, Carson Chartier og Cole Baij kom sammen på ett skudd og scoret 10.

«Det er flott å endelig kunne gå ut, spille og høres bra ut for det meste», Det sa Norge-trener Tony Adams. «Alle fem pitcherne våre i dag beviste at de kan klare alle banene sine til forskjellige tider, og forsvaret vårt var solid for å være så tidlig.

«Offensivt gjorde vi nok i Race 1, men vi la igjen noen løp der ute. Vi vil fortsette å jobbe med prosessen. Sytten karer spilte i dag og vi vant en konferansekamp som alltid er bra.»

Fjellflaggermusen holder seg VARM

Florence treffer Niagara med første knockoutIRON MOUNTAIN – Baseballlaget fra University of Iron Mountain leverte rikelig med offensivt fyrverkeri under et L’Anse-dobbelthodesweep på Iron Mountain torsdag.

Mountaineers beseiret Purple Hornets 10-7 og 15-3 på fem omganger.

I 10-7-seieren tok Iron Mountain en 8-2 ledelse i den femte og kjempet deretter mot Purple Hornets om seieren. Preston Roberts, Carson McLean, Beau Kralovec, Jake Powell, Derich Lindbauer og Lucas Maxon kjørte alle i et løp mot seier. Iron Mountain registrerte bare to treff, men L’Anse-pitcherne gikk 19 slagere i kampen.

I 15-3-seieren gikk McLean 2 for 2 med fire RBI-er, mens Matthew Colavecchi la til tre RBI-er og Tony Kralovec og Luke Decker scoret to poeng hver.

Ian Martilla slo 3,2 omganger og slapp inn et fortjent løp mens han fant seks.