Dickinson vil sette bærbare datamaskiner i patruljebiler | Nyheter, sport, jobb


IRON MOUNTAIN – Dickinson County vil plassere bærbare datamaskiner i patruljebiler, og gi agenter fra flere byråer tilgang til kart og informasjon, og lar nødetatene spore plasseringen til hver enhet.

Mandag godtok fylkeskommunen et pristilbud på $73.049 fra RCN Technologies, basert i Knoxville, Tennessee, for utstyr og frakt, pluss $21.000 for lisensiering og maskinvareinstallasjon. Kostnaden skal betales av fylkets 911-fond.

Alle fylkesavdelinger er om bord bortsett fra det norske politikontoret, noe som er en skuffelse, sa lensmann Scott Rutter.

«Vi prøvde og det gikk ikke som vi ønsket», Han sa. Norge kunne fortsatt bli med på et senere tidspunkt, men for egen regning.

«Jeg tror de positive sidene er viktigere enn de negative», Rutter sa om masterplanen.

Pete Schlitt, nødetatenes koordinator, deltok på fylkesøkonomimøtet torsdag for å forklare programmet, og bemerket at det vil være en verdifull investering i sikkerhet.

Ekspedisjonssentralen holder til i lensmannsetaten.

I andre aksjoner mandag har fylkestinget:

– Jeg hørte kontrollør Brian Bousley si at en forespørsel om å flytte den kommende minnedagen bort fra rettshusets plen var for å unngå en konflikt med reparasjoner som kan være planlagt på rettshusets klokketårn, og ikke av frykt for at en seksjon kunne falle ned av. Stillaset kan være tilstede før paraden og seremonien 30. mai, forklarte han. Selv om arbeidet med å stabilisere det 89 fot høye tårnet ble fullført i 2015, venter bygningsingeniører på rapporter om behovet for ytterligere tiltak. Den 18. april gikk byrådet i Iron Mountain med på å godta en forespørsel fra Dickinson County Veterans Affairs Bureau om å flytte seremonien til sentrumsscenen på parkeringsplassen i Hughitt Street.

– Vil fortsette å søke etter en leverandør for å skaffe en påstigningsrampe til Ford flyplass. For omtrent to måneder siden godkjente styret 36 000 dollar-bruken for å anskaffe en ikke-motorisert mobil Turboway-rampe fra Fabrication Authorities International, men det selskapet gikk ut av virksomheten. Et planlagt kjøp på $193.160 for en mer avansert enhet ble satt på mandagens møteagenda, men ble senere fjernet.

– Mottatt offentlig kommentar fra Quinnesecs Mark Pilette, som sa at han motsetter seg innføringen av nye flerbruks ikke-motoriserte stier i naturområdet Lake Fumee. Han foreslo at det er andre eiendommer som kan huse nye stier, samtidig som Fumee beholdes som den er. Dickinson Trail Network søker fylkesstøtte for omtrent 4-5 mil med stier i Fumee, først og fremst for å appellere til terrengsyklister. Autorisasjon fra Fumee Lake Commission vil også være nødvendig, og fylket søker juridisk rådgivning om fordelene ved DTN-planen i lys av restriktive eierskapsavtaler.Dagens siste nyheter og mer i innboksen din


Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.