Fire nye filmer skal spilles inn i 2022 | MovieZine

Klar for fire nye Beck-filmer – igjen! Kristofer Hivju forteller det eksklusivt til MovieZine.

Gode ​​nyheter for alle Beck-fans! Fire nye Beck-filmer vil begynne å spille inn i begynnelsen av 2022: Totalt vil Peter Habers filmserie med Beck utgjøre 50 filmer. Dette ifølge skuespiller Kristofer Hivju, som eksklusivt sier til MovieZine at han gleder seg til å fortsette å spille norsk politi Steinar Hovland neste år:

– Jeg skal gjøre en ny registrering i februar. Det er litt lettere for folk som bor i Stockholm å skyte «Beck» enn meg, fordi jeg reiser fra Norge og reiserestriksjoner gjør det vanskelig. Så la oss gjøre vårt beste.

Så blir det en ny sesong med fire nye Beck-filmer?

– Ja, Beck fortsetter for alltid! ler Hivju.

Ifølge TV4 og C More er imidlertid ingen nye Beck-filmer bekreftet ennå.

Hivju kommer tilbake som Steinar allerede 1. juledag. Så kommer «Beck – A New Life», som er den første av Becks fire vinterfilmer. Husk innspillingen som et av årets høydepunkter:

– Arbeidsmessig var det flott å spille inn Becks nye filmer. Fordi hele verden sluttet å fungere, men Beck fortsatte. På et tidspunkt tror jeg Beck var den eneste filmproduksjonen i verden som pågikk. Jeg sa til mine kolleger: «Vi skal være glade for å ha muligheten til å jobbe når ingen andre jobber».

Et lengre intervju med Kristofer Hivju blir lagt ut på julaften.

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.