Erling Haaland i severdighetene Paris Saint-Germain og Liverpool

Erling Haaland kan representere en annen klubb neste år, opplyser tyske «Sky Sports». Borussia Dortmund-spissen er interessert i blant annet Paris Saint-Germain, Liverpool og Manchester City, mens Real Madrid har mindre sannsynlighet for å vinne en nordmann.

Det er mye forvirring på det europeiske markedet! Alt takket være salget av Erling Braut Haaland, som i 2022 vil kunne forlate Borussia Dortmund for en «moro» i dagens fotballrealitet, 75 millioner euro. Klausulen i nordmannens kontrakt trer først i kraft fra neste år, og det betyr at de europeiske maktene helt sikkert vil begynne å se etter den tyske klubbens stjernes gunst.

Ifølge «Sky Sports» er en av favorittene i spillet for Haaland Paris Saint-Germain. En fransk klubb drevet av en Qatar-eier har allerede bevist denne sesongen at penger ikke spiller noen rolle, og et lag som samtidig kan inkludere Lionel Messi, Neymar, Kylian Mbappe og Angel Di Maria er ikke bare en virtuell virkelighet i FIFA-serien. Haaland kunne også slutte seg til denne «konstellasjonen», men bare i tilfelle hans avgang … Mbappe.

LES OGSÅ: Den polske OL-toeren fra Tokyo er død

Franskmannens kontrakt går ut med sesongen 2021/22, noe som betyr at han også får velge blant tilbudene. Nøkkelen her vil være involveringen av Real Madrid, som i flere år ikke har lagt skjul på sin sympati for Mbappé, som også gjentatte ganger har vist sin vilje til å spille med «kongelige» farger.

Real behandler tilbudet for Haaland mer som en form for garanti, i tilfelle Mbappe trekker seg, selv om som det spanske «AS» informerer, skal alt avtales, men begge parter ønsker å signere en kontrakt først etter uavgjort mellom PSG og Real i Champions League. «Królewscy» ønsker også å beholde etikken og kunngjøre signeringen av kontrakten med franskmennene først etter slutten av inneværende sesong.

Å bli med i kampen for Norge melder også Liverpool, som Haaland ville vært prioritert for denne sesongen. Den unge spilleren ville bli satt sammen med den mer erfarne Mohamed Salah. Interesse også uttrykt av Manchester City, som kan erstatte Gabriel Jesus.

I spillet er det også andre engelske klubber, som er nevnt i sammenheng med hver overgang, trolig mer for tradisjon enn for ekte lokaler. Vi snakker om Chelsea og Manchester United. Romelu Lukaku og Timo Werner dukker allerede opp i «The Blues», mens «Red Devils» burde finne plass til nordmannen ved siden av Cristiano Ronaldo.

PI, Polsat Sport

Gå til Polsatsport.pl

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.