Edward Gaming vinner WK League of Legends 2021 | Eksport

Edward Gaming (EDG) er mester i verdensmesterskapet i 2021, verdensmesterskapet i League of Legends. LPL Chinese League-laget beseiret Damwon Gaming KIA (DWG KIA) i verdensmesterskapsfinalen med en score på 3-2. Med seieren tar EDG hjem nesten en halv million dollar.
I de fire første kampene i det beste av 5 finalen de to lagene utlignet, noe som resulterte i uavgjort 2-2. Så det hele kokte ned til den avgjørende femte gryten. Nok en gang var de to lagene uavgjort i denne kampen, men til slutt klarte Edward Gaming å vinne to lagkamper og vinne seieren.

DWG KIA nådde finalen ved tidligere å slå den koreanske T1. EDG beseiret et annet sørkoreansk lag, Gen. G, i semifinalen, og kvalifiserte seg til finalen i WK League of Legends.

Finale på sytten forskjellige kinoer

VM-finalen i 2021 ble også vist kl mer enn sytten forskjellige Pathé-kinoer i Nederland. Disse visningene ble organisert av Go! Gaming, partnerskapet mellom Pathé og H20 Esports Campus.

På spillestedet Schouwburgplein i Rotterdam, blant annet, kunne fansen følge turneringen på storskjerm. I tillegg var det også mulig å spille på stedet på high-end spill iscenesettelse og ulike premier ble delt ut gjennom en quiz og en Doritos giveaway. De heldige vinnerne var fornøyd med blant annet en OMEN PC, Philips Hue fargebelysning og OMEN spillutstyr.

Se våre esport-videoer:

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.