Brann-spillere bryter stillheten – etter skandalefesten

Det har gått drøye ti dager siden det norske fotballaget Brann ble rystet av en gigantisk skandale. Tolv spillere hadde stor fest etter trening og ifølge norske medier har det dukket opp narkotika og til og med personer som ikke tilhører laget skal ha vært i treningslokalet, inkludert sju kvinner. Etter skandalefesten bestemte politiet seg for å starte etterforskning av seksuelle overgrep mot en kvinne som skulle være til stede.

SK Brann tok da grep og sparket Kristoffer Barmen som hadde vært i klubben i 16 år.

Ni spillere: «Du kjenner oss ikke igjen»

Nå velger ni spillere, med Lars Krogh Gerson (tidligere IFK Norrköping) og Sivert Heltne Nilsen (tidligere Elfsborg) i spissen, å bryte stillheten. Sammen med syv andre beklager de den «dårlige dommen».

Vi forstår de sterke reaksjonene partiet har skapt og beklager til alle som elsker klubben og norsk fotball. Vi ønsker også å presisere at vi ikke kjenner oss igjen i bildet malt i media eller på sosiale medier. Vi ønsker også å være tydelige på at vi tar avstand fra all rusbruk og så vidt vi vet var det ingen andre stoffer enn alkohol. Heller ikke den kvelden var vi involvert i noen seksuell aktivitet», skriver spillerne på Branns nettsider.

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.