Dome Energy håper fortsatt på en avtale med First Hotels

Dome Energy informerer om at den pågående transaksjonen med First Hotels har blitt forsinket av strategiske årsaker og angående usikkerheten rundt vurderingen av risikoene knyttet til de tidligere amerikanske operasjonene som ble avsluttet i mars 2021.

Det fremgår av en pressemelding.

«Styret håper imidlertid å inngå en transaksjon med eierne av First Hotels, men ser også på andre mulige ikke-kontante transaksjoner parallelt dersom det ikke kommer til enighet snart», skriver Dome Energy.

I mars 2021 ble det kunngjort at Dome Energy hadde inngått en intensjonsavtale om å kjøpe First Hotels International med fire filialer gjennom en ikke-kontant-emisjon. First er en tjenesteleverandør til hotellkjeder og tilbyr dem markedsførings-, salgs- og distribusjonstjenester.

I tillegg kommer det i tirsdagens pressemelding frem at Dome Energy har besluttet å få et 750.000 SEK ansvarlig lån fra Race Scandinavia og et ansvarlig lån på samme beløp fra Richard Bowyer, Vestskogen i Norge. Långivere er åpne for å diskutere i løpet av perioden for å konvertere lånene til aksjer dersom selskapet skulle foreta en kontantemisjon av aksjer.

Lån gis til tolv prosent årlig rente, som betales kvartalsvis etterskuddsvis. Lånene utløper 31. desember 2022. Lånene er tatt for å betale ned gjeld og også dekke kostnader i det meste av 2022, heter det.


Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.