Dramatiske scener i nordisk mesterskap. Spilleren falt på banen, han måtte gjenopplives

Begivenheten fant sted i det 12. minutt av kampen. Emil Palsson falt plutselig på banen og kun førstehjelpen gjorde at spilleren kunne overleve. Islendingen ble umiddelbart fraktet til sykehus, hvor han skal gjennomgå undersøkelser og første behandlingsfase.

Se videoen
Polsk Esport Cup

«Emil Palsson fikk hjertestans i det 12. minutt» Spill. Palsson ble vellykket gjenopplivet og deretter ført til Haukeland sykehus for videre testing og behandling, heter det i klubbens offisielle uttalelse.

Dramatiske scener i Norsk 2. Liga

– Palsson er i live og undersøkes i de beste hender på Haukeland sykehus. Det kommer trolig ikke mer informasjon mandag kveld. Jeg regner med å høre mer tirsdag formiddag, sa Sogndalslagsleder Geir Inge Heggestad.

Paulo Sousa kunne kalle opp tre andre spillere. Alt på grunn av de gule kortene

Kampen er avbrutt og utsatt. På tidspunktet for den kjølige hendelsen ledet Sogndal 1-0 med Stjordals Blink.

Du kan også finne annet sportsinnhold på Gazeta.pl

Palsson har vært Sogndal-spiller siden i år, da han kom til klubben på lån fra Premier League-klubben Sarpsborg 08, Norge I inneværende sesong har spilleren spilt 24 kamper, hvor han hadde en assist (i Norge spilles den i vår-høst-systemet).

Sergio Agueros helseproblemerLegene tok en avgjørelse i Sergio Agueros sak. Dårlige nyheter for Barcelona

En lignende hendelse skjedde i juni i år da Christian Eriksen, en dansk spiller, svimte av under en EM-kamp. Selv om det har gått flere måneder siden den hendelsen, og spilleren har blitt grundig undersøkt og er etter operasjon, har han ennå ikke returnert til banen, og det er ingen sjanse for at det skal skje i Serie A. Klubben hans – Inter Milan – En uttalelse kom i forrige uke og sa at i henhold til italiensk lov kan en fotballspiller ikke spille konkurransedyktig fotball. I andre land er lovene mer liberale.

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.