Dagbok til den opprørske husmoren
Hei kjære dagbok,

Denne uken jobber jeg med nøkkelord, og forteller hva jeg forbinder disse ordene med. Som et eksperiment. Å alltid gjøre noe på samme måte vil til slutt bli kjedelig og en person ser ut til å måtte fornye seg nå og da. Hvorfor det er et mysterium for meg, men vel, det er ikke poenget. Så, nøkkelord og jeg starter med:

Hannemahuis

Jeg dro til High Skies-showet. Søt!!! Den eneste ulempen var at det var et par som gikk rundt og snakket høyt hele tiden, spesielt kvinnen kunne bare ikke få nok av sin egen stemme. Se på himmelen Dette er Amsterdam, jeg kjenner den igjen. Se på den lille båten der borte. Å, nok en vakker himmel. Den stille, vakre jenta. Og slik fortsatte det. De pleier å skrike, men tydeligvis holder de meg tilbake.

Latter

Jeg ler fortsatt når jeg tenker tilbake på en anekdote som min venn Ms søster en gang fortalte: «Kjærlighetslivet vårt er under gjennomsnittet. Jeg legger meg alltid først og så fortsetter han å leke i timevis. Jeg sa her om dagen at jeg ville at han skulle vise litt initiativ og bryte ut av kampene. I går kveld – jeg var allerede i seng – fikk jeg en app. Jeg sov allerede nesten. Vil du ha? kirker.»

Begge halvdelene

Onkel H. var nylig der. Onkel H. går inn for vaksinasjon, nabo Annie er heller nølende. «Du vet ikke hva som er inni,» sa han.

«Jesus mann,» sa onkel H. «Det vet du ikke engang om den gjennomsnittlige frikadelen. Og så: halvparten av verden blir tatovert og sprayet med blekk og den andre halvparten svelger og fnyser helt søvnig, hva snakker vi om?

Død

Hahaha, nå flytter Shell til England også, etter Unilever. Det samme England som møtte sin undergang hvis det hadde frekkheten til å forlate EU. «Og å tro at de sa da: at England forlater EU er fordelaktig, nå kommer selskaper til oss,» sa Man. «Det motsatte er sant: du må bare få det fra vennene dine. Begge er tradisjonelle nederlandske selskaper, men de er de første som forlater det synkende skipet.

«Vel,» sa jeg og i tankene mine så jeg for meg Titanic.

Fetter

Min eldste fetter i Surinam er død. Hvil i fred Dennis. Håper du har det bra der oppe med bestemor og bestefar og våre andre slektninger som allerede er der. Ha det. Hele tiden.

sletting

Les artikkelen om lotusføtter. For en smerte for de kinesiske jentene fra fortiden. Det jeg ikke forstår: Hvorfor har kvinner blitt så undertrykt gjennom århundrene?

«Kanskje fordi noen fortjener det», mumlet mannen til min venn M. da jeg introduserte henne for ham.

«Har du tatt ut søppelet enda?» spurte M. og ga ham et fast klapp på bakhodet.

lei seg

Det nederlandske landslaget spilte mot Norge uten publikum. Dette betyr: ingen ødeleggelse. Ingen utstillingsvindu har blitt knust. Ikke politi og opprørspoliti. Ingen aggresjon, ingen meningsløs vold. Hei, så synd.

Fødsel

Røde bønner laget med ris, fikk pappa og skriblet. Mennesket skapte ordet «barin».

«Hva er inni For guds skyld, barin? Jeg spurte.

«En som føder et barn», sa mannen alvorlig.

Ordet ble avvist. Pappa vant uansett. Vinner nesten alltid.

ukens sang

Dat met stip Electric Light Orchestra møtte Can’t Get It Out Of My Head.

Tilståelse

Prøv å slutte å tenke negativt assosiativt. Når jeg tenker på noe vondt, tenker jeg umiddelbart på mange andre dårlige ting og på et tidspunkt får jeg også tårer i øynene, egentlig veldig trist.

«Du er så ekkel,» sa venn L. Jeg hadde på telefonen. «Er du virkelig så oppslukt av dine tilbakestående tanker at du nesten gråter?»

«Ja,» tilsto jeg hviskende.

Cognac

Noen ganger veldig velsmakende. Nå som jeg tenker meg om, får jeg en positiv assosiasjon med en gang. Ring L. for å dele denne gode nyheten.

23:15 L. sov allerede da jeg ga den gode nyheten. «Vekker du meg seriøst for dette?» brølte hun. Nå forbinder jeg å drikke konjakk med L. våkne opp for øyeblikket. Alt slitsomt.

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.