Den nye PH-sesongen fjernes – etter ny voldtektssak

NENT-gruppen fjerner sesongen fra Viaplay og Viafree

Fortsett å skyte for realityserien «Paradise Hotel». Fjorårets vinner i Norge, Markus Nikolai Grønberg, er nå dømt til fire år og fem måneders fengsel for voldtekt.

ANDRE LESNINGER:

Den 23 år gamle tidligere Paradise Hotel-deltakeren Markus Nikolai Grönberg den ble en stor suksess da den vant den fjortende utgaven av programmet i Norge. Men han havnet nylig i hardt vær etter alvorlige voldtektsanklager. Mandag ble det kjent at han ble dømt til fire år og fem måneders fengsel for å ha voldtatt en 14 år gammel jente. VG.

R.Eality-profilen ble allerede undersøkt da sesongen ble registrert. At Grønberg nå er dømt er bekreftet NENT Gruppe, som besitter både svensk og norsk Hotel Paradiso, å handle. Etter kjennskap til dommen har de nå bestemt seg for å fjerne sesongen fra dem begge Viaplay Og Viafree.

Nekter forbrytelsen

Avviser ifølge VG Grønberg til kriminalitet. Hans forsvarer Tor Haug sier følgende i en uttalelse:

– Vi kommer som sagt til å anke til lagmannsretten. Jeg ser ingen grunn til å fjerne programmet før noen endelig dom. Det ligger i selve prinsippet at man er uskyldig inntil det foreligger en eventuell rettskraftig dom.

Den nåværende sesongen ble spilt inn våren 2021 og ble sendt på Viaplay samme sommer. Grønberg innrømmet i retten før jul at han løy for produksjonsselskapet og ikke meldte seg etterforsket.

En av NENT Groups programledere, Kenneth Kristensen, kommer med sin kommentar til dommen til VG:

– Vi har hele tiden sagt at det var opp til retten å avgjøre saken og at vi derfor ikke hadde noen mening om rettsprosessen. Ettersom saken gjelder saker forut for personens involvering i en av våre reality-produksjoner, har vi nå ingen kommentar til selve kjennelsen utover at vi er dypt rystet over det som kom frem i retten.

Foreløpig har vi ingenting å melde om hvordan dette påvirker fremtidige sesonger av «Paradise Hotel» i Norge.

ANDRE LESNINGER:

Andrea Gutierrez

"Tilsatt for anfall av apati. Reiseelsker. TV-spesialist. Frilansskribent. Webaholic."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.