Forfang vakte oppsikt i Norge med en «slurvete kommentar». Rask reaksjon

Årets beste norske utøver for 2021 ble vunnet av Therese Johaug, som tok fire gullmedaljer i langrenn i ski-VM. Ikke alle likte seieren hans, og norske skihoppere begynte å stille mer spørsmål ved triumfen hans.

Se videoen
De polske hopperne vil fortsatt komme seg ut av krisen. foreslår Schuster til trenerne

Vi kjenner det polske hopplaget til verdenscuppen i Zakopane!

«Jeg beklaget direkte til Therese for min slurvete kommentar.»

– Vi har mange gode idrettsutøvere, men 2021-prisen gikk til en konkurrent som tidligere brukte narkotika og driver med meningsløs idrett. Det er litt opprørende at Halvor [Egner Granerud – red.] ble ikke årets idrettsutøver – sa hopper Johan Andre Forfang.

For mer sportsinnhold, se også Gazeta.pl

Hopperne bagatelliserer Johaugs suksess ved å påpeke at løperen i 2016 fikk en positiv dopingprøve: det ble funnet at han brukte det anabole steroidet clostebol. Johaug forklarte at årsaken til tilstedeværelsen av det forbudte middelet i kroppen var bruken av en krem ​​på en solbrent leppe.

Johan Andre Forfang ba Johaug om unnskyldning flere timer etter talen. «Jeg beklaget direkte til Therese for min slurvete kommentar. Jeg vil også presisere for alle andre at kommentaren var adressert til Idrettsgallaen og ikke direkte til Theresa, skrev Johann Andre Forfang til den norske avisen «Verdens Gang».

Johaug bekreftet at hun beklaget. – Jeg fikk en hyggelig melding fra Johann, som jeg setter stor pris på. Nå må vi bruke alle ressursene våre på best mulig måte for å forberede oss til OL i Norge, svarte Theresa Johaug via sin manager.

Kamil Stoch må forberede seg på Middle KrokiewStoch har et problem før Zakopane-løpet. Foruroligende informasjon

Minner om at Halvor Egner Granerud vant krystallkulen til hopp-VM forrige sesong. Han avsluttet sesongen 2020/21 med en ledelse på 382 poeng over andre tyske Markus Eisenbichler. I tillegg tok Granerud en fjerdeplass ved verdensmesterskapet i individuell konkurranse og i blandet konkurranse (kvinner og menn) fikk sølvmedalje.

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.